[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

[center][/center]

widzę kosiarkę, ale ona pewnie tam tymczasowo :Pmat114 pisze:Pływa już tam coś?? bo nigdzie żadnej wzmianki na ten temat nie ma więc pytam
[center][/center]Trochę pływa, jest wyszczególnione w opisie. Na razie nie jestem zdecydowany na ryby / jakaś ławica / i to jeszcze trochę potrwa.[center][/center]MrHotSousage[center][/center]Pływa już tam coś?? bo nigdzie żadnej wzmianki na ten temat nie ma więc pytam
[center][/center]baniak ma dopiero 50 dni i jak pisałem wcześniej jest w trakcie dobierania roślin, przesadzania, a do tego całkowity brak czasu. Wierz mi, że często przychodząc z pracy nie widzę co się dzieje bo światło już wygaszone, jedyna pociecha w soboty wieczorem robiąc podmiany i niedzieleszerze mówiąc jak dla mnie to ten baniak nie ma jeszcze zbytnio wyrazu... nie ma tego czegoś ... :P albo po prostu Twoje poprzednie akwa było lepsze (wg. mnie) i je do niego porównuje :))
[center][/center]Ryby docelowe będą nie wcześniej jak zakończę wszystkie prace związane z roślinnością w akwa. Ciągle jeszcze coś przesadzam, szukając najlepszej opcji. Może coś dojdzie, coś wyleci - zobaczymy.Piękna ta blyxa. Tak patrzę na Twoje akwarium i masz bardzo podobny zestaw roślin jaki sam miałem w mojej landrynie - dobry wybór . Kiedy więcej ryb wpuścisz?