[182L] Zbigniew Pracki
Ale,to swiatlo i CO2 sa stymulatorami wzrostu,ktore Zbyszek posiada,a suplementacja jest pozywka.
Dostarczenie tego wszystkiego w ilosciach jakimi bedzie dysponowal Zbyszek,bedzie owocowalo szybkim rozwojem.
Dostarczenie tego wszystkiego w ilosciach jakimi bedzie dysponowal Zbyszek,bedzie owocowalo szybkim rozwojem.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Kilka fotek po dwóch dniach istnienia baniaka.[center][/center]Podniosłem trochę korzenie z lewej strony do góry, na jednym jest Peacock moss, na drugim mini pelia. W następnym tygodniu spodziewam się dodatkowych roślin i wszystkie dziury między kamieniami będą załatane, a dalej zobaczymy. Ten zbiornik jak każdy mój wcześniejszy powstaje w trakcie rozwoju, dlatego nie można się spodziewać "och" i "achów" od pierwszego dnia. Pożyjemy, zobaczymy
[center][/center]

Spiek jest tymczasowo i za parę dni wracam do mojego sprawdzonego reaktora Tornado.discus6 pisze:Co2 podajesz przez spiek a w poprzedniej aranżacji o ile się nie mylę był reaktor.Spiek jest lepszy
Dzięki Gosiu. Użyłem nawet więcej[center][/center]Zbyszek17Zafira pisze:Podoba mi się ta koncepcja Zbyszku.Wygląda jakbyś użył dwóch rodzajów kamienia:-).
Dekoracje - ADA Seiryu Stone, Niasa Stone, Aquawild Dark Stone, korzeń Iron Wood, korzenie rodzime
całkiem niezle te ręce wyrzeźbiły to, mysle że miesiąc i baniak nie do poznania będzieZbyszek17 pisze: a jak nie to są od tego ręce

Ostatnio zmieniony 2012-05-06, 20:36 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
Łukasz pisząc to nie miałem na myśli moich zdolnych rąk, bo daleko mi do tego, a pomoczyć zawsze możnalukaszLDZ pisze:całkiem niezle te ręce wyrzeźbiły to, mysle że miesiąc i baniak nie do poznania będzie

[center][/center]Słowo się rzekło, długo nie trzeba było czekać i łapska wylądowały w baniaku. Wyleciał ten jasny kamor a w jego miejsce jeszcze jeden korzeń / skamieniały Iron Wood / W tygodniu dojdą szklane rurki[center][/center]sarin3 pisze:Zasłonięcie lewej strony większego korzenia to było to, od razu bardziej naturalnie wygląda zbiornik. Chociaż jeszcze trochę oczy szukają kontynuacji tej linii. Nic tylko poczekać na rozrost roślin i można cieszyć oczy ;D

Ostatnio zmieniony 2012-05-14, 18:21 przez Zbyszek17, łącznie zmieniany 1 raz.