adamozw pisze: i poczuc ta wspaniala atmosfere jaka tam byla. Organizatorzy staneli na wysokim poziomie . Wszystko bylo dopiete na ostatni guzik.
Chyba byliśmy na dwóch różnych 'wystawach'. Na wysokości zadania stanęli tych Nashop , AquaMedic i Botia, reszta była słaba lub bardzo kiepska.
Wchodząc w sobotę o 12 do hali numer 1 i ogladając baniaki na wejściu miałem wrażenie ,że przyjechali amatorzy, którzy nie bardzo wiedzieli po co tam są, akwaria nie dość,że niezbyt dobrze zrobione to jeszcze to mleko w większości.
Bardzo mi się podobało akwarium ADY, nie znam się na krewetkach , więc nie wiem jakiej były klasy ale bardzo się podobały nie tylko mi, Botia również miała fajny baniaczek. Najładniejsze akwarium moim zdaniem miał AquaMedic, szkoda,że nie było wystawione przed wejściem.
Generalnie bardzo mocno się zawiodłem, liczyłem,że z takiej okazji będzie naprawdę sporo ciekawych baniaków i zwierząt do obejrzenia, a był standard.
Impreza hucznie nazwana 100-leciem ruchu akwarystycznego to lekki niewypał, spodziewałem się sporej wystawy, ciekawych zwierząt a dostałem buble, jedyne co się udało to prelekcje, wiele osób mówiło,że były bardzo ciekawe.