Podopieczny fundacji Mam Marzenie
- strzaalkaa
- strzaalkaa
- strzaalkaa
Nie wiem czy będziecie zainteresowani, ale mam zbędny filtr i chętnie go oddam na rzecz takiej akcji. To aquael circulator 650 - używałam go ok. roku, a teraz leży wyczyszczony w szafce i się marnuje. Mam wszystkie części do niego, oczywiście jeśli będziecie zainteresowani to dokupię nową gąbkę do niego, bo stara się nie nadaje. Wydaje mi się, że spokojnie w takim litrażu da sobie radę.
Mam również sporo pokarmu - IchtioVit - na zbyciu, także również mogę oddać :)
Mam również sporo pokarmu - IchtioVit - na zbyciu, także również mogę oddać :)
240l? Jak sprawa w toku, to dawno temu zostawilem u znajomego 240l (proste - standardowe). Jedyny mankament - na dole byl uszczerbek w silikonie (wydrapana ta czesc co wystaje przy laczeniach - ogolnie bylo szczelne). Jak sie dowiem co i jak, to dam znac.
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
- strzaalkaa
Domyślam się, że było by to duże ułatwienie, ale przypominam Wam, że ja jako osoba prywatna nie mogę organizować zbiórek jakichkolwiek pieniędzy. To jest nielegalne i wolę, by nikt postronny nie dopatrzył się tego w pierwszym poście... nie wiem, czy w ogóle powinien on tu być. Myślę, że bezpieczniej będzie, gdy będę przesyłać go na pw. W pierwszym poście zamieszczę informację, że ten kto chce pomóc Nam w akcji niech pisze na pw. tak będzie najlepiej.
Pedagog ...w trakcie studiów :)
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
Kobieta wybaczy ci wszystko...prócz tego ,że jej nie kochasz..
- strzaalkaa
Mogę zamówić PCV, chyba że ktoś ma nadmiar, i coś skleić. Na przykład coś takiego

Wysokość jest do ustalenia ale myślę, że coś koło 8-9cm wystarczy. Szerokość otwieranej części dałbym ok 10cm żeby dało się rękę włożyć. Wtedy pozostała część miała by 25cm i dało by się spokojnie zainstalować oświetlenie. Tu dałbym 2x15 T8 albo 2x18W kompakty.
Może zalega komuś statecznik i świetlówki 2x15W??
A no i to by było z białego PCV dajemy na to jakąś okleinę?? a Castoramie sa po chyba 8zł za 1mb z rolki o szerokości 45cm.

Wysokość jest do ustalenia ale myślę, że coś koło 8-9cm wystarczy. Szerokość otwieranej części dałbym ok 10cm żeby dało się rękę włożyć. Wtedy pozostała część miała by 25cm i dało by się spokojnie zainstalować oświetlenie. Tu dałbym 2x15 T8 albo 2x18W kompakty.
Może zalega komuś statecznik i świetlówki 2x15W??
A no i to by było z białego PCV dajemy na to jakąś okleinę?? a Castoramie sa po chyba 8zł za 1mb z rolki o szerokości 45cm.
Ostatnio zmieniony 2013-04-03, 11:28 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.