Rower "holender"

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
glesiak

Rower "holender"

Post autor: glesiak »

Tak się przymierzam do kupna roweru tzw. "holendra".
I tu moje pytanie, gdzie można takowy rowerek zakupić. Chodzi o teren Łodzi.
I jak się kształtują ceny takich rowerków.

Pysio
Kontakt:

Post autor: Pysio »

Jeśli chodzi o rowery to polecam kupno używanego. Niejednokrotnie ktoś przerobi taki rower i można dostać coś ekstra w dobrej cenie. Ja tak upolowałem co prawda rower szosowy i miałem mega farta (allegro) bo kupiłem go za ok 1,5 tys zł a teraz spokojnie mógłbym go wystawić 2x drożej patrząc na te chwilowe ochłapy na ogłoszeniach.
Na pewno musisz przeglądać dużo ogłoszeń i czekać po prostu. Niestety w ostatnim czasie sama lipa albo drożyzna. Najlepiej kupić albo na początku sezonu albo pod koniec. Teraz każdy jeździ więc nie chętnie sprzedaje za rozsądną cenę :)

glesiak

Post autor: glesiak »

Tak dokładnie chodzi o używany rower. No fakt sezon w pełni. A czy jest w Łodzi taki sklep z używanymi rowerami z zachodu? Bo wiadomo, że rower trzeba obejrzeć przed kupnem.

Nairams

Post autor: Nairams »

Może giełda niedzielna na Lodowej ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Nairams pisze:Może giełda niedzielna na Lodowej ?
Również polecam giełdę, a szczególnie Panów, którzy są jak to opisać hmm w połowie tego ciągu z bebelotami, idąc od miejsca sprzedaży aut to po lewej stronie. Charakterystyczne jest to, że mają dużo rowerów za nimi jest siatka, za która można wyjechać i przetestować rower oraz to, że na każdym z nich jest cena. Z tego co mi się kojarzy jakoś niedaleko jest budka z jedzeniem.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”