Niedzielna giełda w Łodzi a koszt i dostępność ryb
-
Niedzielna giełda w Łodzi a koszt i dostępność ryb
Witajcie Koledzy :)
Mam na imię Patryk , 14lat, z akwarystyką jestem na Ty od 3lat
Zakładam akwarium roślinne i jade w niedziele do Łodzi,na giełde i chciałbym zapytać kto był ,czy te ryby są dostępne:
Iriatherina werneri
modrook gertrudy
Otosek
Krewetka green
krewetka yellow/redcherry
kirysek sterba/panda
I czy są podłoża,nawozy ?
Bardzo dziękuje za każdą odpowiedź.Bardzo mi zalezy zeby kto kolwiek odpowiedział gdyż jeśli mi nie odpowiecie do jutra (12.02) pojadę tam i rybki kupię takie jakie będą (tzn. jak nie będzie tych to kupie inne) a tego nie chcę.
Mam na imię Patryk , 14lat, z akwarystyką jestem na Ty od 3lat
Zakładam akwarium roślinne i jade w niedziele do Łodzi,na giełde i chciałbym zapytać kto był ,czy te ryby są dostępne:
Iriatherina werneri
modrook gertrudy
Otosek
Krewetka green
krewetka yellow/redcherry
kirysek sterba/panda
I czy są podłoża,nawozy ?
Bardzo dziękuje za każdą odpowiedź.Bardzo mi zalezy zeby kto kolwiek odpowiedział gdyż jeśli mi nie odpowiecie do jutra (12.02) pojadę tam i rybki kupię takie jakie będą (tzn. jak nie będzie tych to kupie inne) a tego nie chcę.
Pozdrawiam!
- paluszekrybny
Nie jestem częstym gościem na giełdzie, ale nie widziałem ostatnio iratheriny werneri, modroki ktoś pamiętam kiedyś miał, ale tez nie liczyłbym. Krewetki red cherry są, ale ceny raczej kiepskie, w porównaniu do "forumowych" cen. Krewetek green nie widziałem też, kiryski są. Otoski tez powinny być...
Ale może ktoś częściej na giełdzie bywający Ci odpowie, bo mogłem coś przeoczyć.
Ale może ktoś częściej na giełdzie bywający Ci odpowie, bo mogłem coś przeoczyć.
-
Bardzo,bardzo dziękuje za szybką odpowiedź!!A forumowych sprzedaży-ja jade na giełde z tatą i jego kolegą,więc tata się nie zgodzi jechać do kogoś zamiast na giełde gdyż na giełdzie jest większy wybór ,noi czasem jest taniej :)
Jeżeli możecie to mówcie w jakich cenach te rybki widzieliście.
PS:Czy są filtry kaskadowe ,jeśli tak , to w jakich cenach ?
Jeżeli możecie to mówcie w jakich cenach te rybki widzieliście.
PS:Czy są filtry kaskadowe ,jeśli tak , to w jakich cenach ?
Ostatnio zmieniony 2012-02-11, 02:51 przez Destorions, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam!
-
-
-
Łódź odwołana...
proszę o cenzuralne wypowiedzi.

Ostatnio zmieniony 2012-02-11, 13:28 przez Destorions, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!
-
Przepraszam,niewiem co we mnie wstąpiło, może jutro pojade,ale sam z Tatą,a facet nam odda kase za ryby. Ehh, w czwartekmielismy jechać,alenie bo kolega nie może,teraz też nie bo go nosek swędzi , jezu ,jacy niektórzy ludzie są niesłowni i...... 
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,jedziemy w czwartek , moje pytania możecie zobaczyć tu: http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... 9039#59039

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło,jedziemy w czwartek , moje pytania możecie zobaczyć tu: http://www.akwarysci.com/forum/viewtopi ... 9039#59039
Ostatnio zmieniony 2012-02-12, 13:10 przez Destorions, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam!