kto wygra Derby ????
ja uwazam, ze teraz w tabeli Widzew jest lepszy, ale ja pamietam ze w tamtym roku czy 1,5 roku temu załozyłam sie z kolega ze ŁKS wygra i wygrał, takze nie widze jakiejs specjalnej porażki- ze my gorsi od Widzewa. I dodam jeszcze ze z tego co z tej tabeli wynika to nie jest przez ostatnie lata tak źle. Choć mogłoby byc lepiej.
-
czarna_molly pisze:ja uwazam, ze teraz w tabeli Widzew jest lepszy, ale ja pamietam ze w tamtym roku czy 1,5 roku temu załozyłam sie z kolega ze ŁKS wygra i wygrał,
dziecko .... wczytaj sie w link ktory ci podalem
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 11:14 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.
-
to wynik dzialan naszego kochanego rzadu. wystarczy ze policja powie ze nie mozna i wszystkim w to graj.lukaszLDZ pisze:Najlepsze jest to, że kibice ŁKS mogli oglądac mecz jedynie ze swojego stadionu na telebimach a nie na żywca na Widzewie.
na wiosne bedzie to samo na elksie
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 11:36 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.
najabardziej to powienien sie wstydzic sedzia i probierzfurious tomash pisze:ale wiecie co? wstyd, że to eurosport2 pokazywał... poziom meczu benadziejny
vide jwfurious tomash pisze:PS. jak Kascelan się wydarł po tym niby-faulu Grzelczaka to myślałem, że to będzie kontuzja conajmniej jak Wasilewskiego.... pajac nieźle przyaktorzył
Masz racje, rząd rządem, ale zachowanie kiboli i zdemolowane mienie publiczne i prywatne typu auta witryny sklepów, tramwaje i przystanki, to druga strona medalu. W latach 70 tych to samo było w Wielkiej Brytanii chyba nawet na większa skalę.
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 12:01 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
chcielismy humanitarnego traktowania ...? to mamy
kiedys uczen dostawal linijka po lapie od n-la ... teraz wklada mu kosz na glowe
PS
takiego pokazu sily jaki wczoraj byl w okolicach stadionu to ja w zyciu nie widzialem, nawet wtedy kiedy Goscie obecni byli na meczu
kiedys uczen dostawal linijka po lapie od n-la ... teraz wklada mu kosz na glowe
PS
takiego pokazu sily jaki wczoraj byl w okolicach stadionu to ja w zyciu nie widzialem, nawet wtedy kiedy Goscie obecni byli na meczu
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 12:06 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.
no bardzo sie pomyliło

no nie bo jest w strefie spadkowej tylko 1 pozycje nadczarna_molly pisze:I dodam jeszcze ze z tego co z tej tabeli wynika to nie jest przez ostatnie lata tak źle. Choć mogłoby byc lepiej.

JA juz to zrobiłem. :)TosiaiTymek pisze:Ciekawska rybko mam już dość czytania twoich kuriozalnych postów . Muszę cię jakos zablokować.
JA wczoraj przejechalem sie z kolegą po miescie po 23 to cisza była jak nigdy , kto mial dostać w morde to dostał i poszedł do domu chyba :Pjabol pisze:takiego pokazu sily jaki wczoraj byl w okolicach stadionu to ja w zyciu nie widzialem, nawet wtedy kiedy Goscie obecni byli na meczu
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką
MST MS 01D VIP
MST MS 01D VIP
Ech...,ale jak Widzew wygra jakiś mecz,to o korupcji pewnie nie ma mowy co?
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.