kto wygra Derby ????

rozmowy na dowolne tematy
Platka
Kontakt:

Post autor: Platka »

ja uwazam, ze teraz w tabeli Widzew jest lepszy, ale ja pamietam ze w tamtym roku czy 1,5 roku temu załozyłam sie z kolega ze ŁKS wygra i wygrał, takze nie widze jakiejs specjalnej porażki- ze my gorsi od Widzewa. I dodam jeszcze ze z tego co z tej tabeli wynika to nie jest przez ostatnie lata tak źle. Choć mogłoby byc lepiej.

TosiaiTymek

Post autor: TosiaiTymek »

Nie jestem zagorzałym kibolem ale Ciekawska rybko mam już dość czytania twoich kuriozalnych postów . Muszę cię jakos zablokować.
Pozdrowionka....

jabol

Post autor: jabol »

czarna_molly pisze:ja uwazam, ze teraz w tabeli Widzew jest lepszy, ale ja pamietam ze w tamtym roku czy 1,5 roku temu załozyłam sie z kolega ze ŁKS wygra i wygrał,

dziecko .... wczytaj sie w link ktory ci podalem
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 11:14 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.

lukaszLDZ

Post autor: lukaszLDZ »

Najlepsze jest to, że kibice ŁKS mogli oglądac mecz jedynie ze swojego stadionu na telebimach a nie na żywca na Widzewie.
Łukasz

furious tomash

Post autor: furious tomash »

ale wiecie co? wstyd, że to eurosport2 pokazywał... poziom meczu benadziejny

PS. jak Kascelan się wydarł po tym niby-faulu Grzelczaka to myślałem, że to będzie kontuzja conajmniej jak Wasilewskiego.... pajac nieźle przyaktorzył
bla bla bla...

jabol

lukaszLDZ pisze:Najlepsze jest to, że kibice ŁKS mogli oglądac mecz jedynie ze swojego stadionu na telebimach a nie na żywca na Widzewie.
to wynik dzialan naszego kochanego rzadu. wystarczy ze policja powie ze nie mozna i wszystkim w to graj.

na wiosne bedzie to samo na elksie
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 11:36 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.

jabol

furious tomash pisze:ale wiecie co? wstyd, że to eurosport2 pokazywał... poziom meczu benadziejny
najabardziej to powienien sie wstydzic sedzia i probierz
furious tomash pisze:PS. jak Kascelan się wydarł po tym niby-faulu Grzelczaka to myślałem, że to będzie kontuzja conajmniej jak Wasilewskiego.... pajac nieźle przyaktorzył
vide jw

lukaszLDZ

Post autor: lukaszLDZ »

Masz racje, rząd rządem, ale zachowanie kiboli i zdemolowane mienie publiczne i prywatne typu auta witryny sklepów, tramwaje i przystanki, to druga strona medalu. W latach 70 tych to samo było w Wielkiej Brytanii chyba nawet na większa skalę.
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 12:01 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz

jabol

chcielismy humanitarnego traktowania ...? to mamy

kiedys uczen dostawal linijka po lapie od n-la ... teraz wklada mu kosz na glowe

PS

takiego pokazu sily jaki wczoraj byl w okolicach stadionu to ja w zyciu nie widzialem, nawet wtedy kiedy Goscie obecni byli na meczu
Ostatnio zmieniony 2011-10-18, 12:06 przez jabol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
chodysVR6

Post autor: chodysVR6 »

no bardzo sie pomyliło :mrgreen:
czarna_molly pisze:I dodam jeszcze ze z tego co z tej tabeli wynika to nie jest przez ostatnie lata tak źle. Choć mogłoby byc lepiej.
no nie bo jest w strefie spadkowej tylko 1 pozycje nad :-D
TosiaiTymek pisze:Ciekawska rybko mam już dość czytania twoich kuriozalnych postów . Muszę cię jakos zablokować.
JA juz to zrobiłem. :)
jabol pisze:takiego pokazu sily jaki wczoraj byl w okolicach stadionu to ja w zyciu nie widzialem, nawet wtedy kiedy Goscie obecni byli na meczu
JA wczoraj przejechalem sie z kolegą po miescie po 23 to cisza była jak nigdy , kto mial dostać w morde to dostał i poszedł do domu chyba :P
Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką

MST MS 01D VIP

Platka
Kontakt:

TosiaiTymek pisze:Nie jestem zagorzałym kibolem ale Ciekawska rybko mam już dość czytania twoich kuriozalnych postów . Muszę cię jakos zablokować.
rzeczywiście czy to coś złego, że wyrażam swoją opinię? Ale nawet to dobrze, nawet lepiej jak mnie zignorujesz.

jabol

no to juz sie czesciowo wyjasnila kolejka cudow sedziowania ..... (wiadomosci na Polsacie)

heh kto by pomyslal ... ze sedziowie sa tak zalezni (czytaj: uzaleznieni ) od "buka"

a biorac pod uwage to iz na NIEWYGRANIE Widzewa byl kurs 3,5 - 4 ..... kartki z kapelusza i wynik staja sie oczywiste

carl

Post autor: carl »

Była przerwa od korpucji i znow sie najwidoczniej zaczyna;/

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Ech...,ale jak Widzew wygra jakiś mecz,to o korupcji pewnie nie ma mowy co?
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Platka
Kontakt:

Popieram Lukika

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”