No i co z tego,że forum akwarystyczne,co to ma do rzeczy,napisałeś to tak,jak by to jakieś stowarzyszenie zakonników było.Incognito pisze:może to zajść za daleko i ludzie będą się wymieniać za coś mocniejszego lub inne rzeczy, które jak dla mnie na forum akwarystycznym nie powinny mieć prawa bytu. To moja skromna opinia.
baq spokojnie,zakaz na ten temat nie wszedł w życie,także możesz podawać dowolną formę płatności i całkowicie podzielam Twój post.baq pisze:Oki w zwiazku z tym ze taka forma jak widze nie podoba się, nie będzie więcej ogłoszeń tego typu.
Baq...pochwal się ile masz lat...bo to może wyjaśnić "całą Twa filozofię". Nie wiem czy będąc ojcem swego syna, córki-obojętne-jakbyś zareagował dowiedziawszy się, że ów Twój dzieciak robi "interesy" za butelkę piwa? Pewnie nie byłbyś z tego faktu zadowolony, miałbyś jakieś "ale"... No jeśli Tobie to nie przeszkadza do dalej wymieniaj się z małolatami za przysłowiowego browara... ale nie popadaj w skrajność pisząc:baq pisze:O rany naprawde nie wiedzialem ze komus to moze przeszkadzac.
Chyba nie jest to dla Ciebie problemem wziąć te przykładowe 3złocisze i samemu skoczyć po ten złocisty napój? No chyba, że wolisz jak jakiś małolat wręczy Ci go osobiście...baq pisze:trudno, bo duzo roslin bedzie ladowac w koszu.
Nie zalezy mi na 3 zł, poza tym nie zamierzam ich sprzedawac, bo znajdzie sie nastepny "dociekliwy" ktory bedzie sie dopytywal czy podatek odprowadzam.Chyba nie jest to dla Ciebie problemem wziąć te przykładowe 3złocisze i samemu skoczyć po ten złocisty napój? No chyba, że wolisz jak jakiś małolat wręczy Ci go osobiście...
Dokładnie mam...ale nigdy nie za browara, tym bardziej od małolatów. Jeśli Cię to uszczęśliwi to powiem Ci, że większość moich roślin oddaję za przysłowiowe "free"...Może to dla Ciebie idiotyzm takie moje postępowanie, ale ja chcę zarazić tym hobby innych...Owszem, chciałbym je sprzedawać, ale skoro nie ma chętnych to wolę oddać je za darmo, niźli wywalić do kosza....baq pisze:krzych0062 masz jakies doswiadczenia w rozdawaniu roslin,(zamianie roslin na browary)?
Chyba jednak to dobrze, że coś napisałeś...bo odezwało się Twe sumienie, które jak widać zaczęło Cię dręczyćbaq pisze:Rany niepotrzebnie sie wkrecilem w ta dyskusje
hahaha upadłem i leże :Dczy 14 latek biegnacy z 3 rolkami papieru toaletowego bedzie wzbudzal emocje?