Przydzielanie uprawnienień dla moderatorów
- megalomaniacc
- Moderator
Przydzielanie uprawnienień dla moderatorów
W tym wątku ustalimy, kótry moderator za co będzie odpowidał.
Proponuję, aby się zbytnio nie rodrabniać, ustalic zakres moderowania wg działów:
Akwarystyka
Działy Tematyczne
Technika, DIY [Zrób to Sam]
Terrarystyka
Giełda
Inne
Oczywiście jesli ktoś będzie czuł potrzebe moderowania jednego działu tematycznego np choroby to oczywiście będzie mógł. Chodzi o to aby w jednym dziale był moderator odpowiedzilny za wszystkie działy tematyczne.
Jest Was 5 (moderatorów) ale z tego co wiemy cmepro narazie nie ma mozliwości zajmowania się forum, wiec proszę abyście doszli do porozumienia i wybrali sobie po 1-2 działy Wam podlegające.
Proponuję, aby się zbytnio nie rodrabniać, ustalic zakres moderowania wg działów:
Akwarystyka
Działy Tematyczne
Technika, DIY [Zrób to Sam]
Terrarystyka
Giełda
Inne
Oczywiście jesli ktoś będzie czuł potrzebe moderowania jednego działu tematycznego np choroby to oczywiście będzie mógł. Chodzi o to aby w jednym dziale był moderator odpowiedzilny za wszystkie działy tematyczne.
Jest Was 5 (moderatorów) ale z tego co wiemy cmepro narazie nie ma mozliwości zajmowania się forum, wiec proszę abyście doszli do porozumienia i wybrali sobie po 1-2 działy Wam podlegające.
Witam szanowne grono moderatorów.
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy we mnie wierzyli i wspierali mnie w dążeniu do tej jakże zaszczytnej funkcji. Chciałbym z tego miejsca pozdrowić całą moją rodzinę i przyjaciół. Oczywiście chciałbym pokoju na świecie :P
Spokojnie mogę się zaopiekować Akwarystyka, DIY , Giełda
Na wstępie chciałbym podziękować wszystkim którzy we mnie wierzyli i wspierali mnie w dążeniu do tej jakże zaszczytnej funkcji. Chciałbym z tego miejsca pozdrowić całą moją rodzinę i przyjaciół. Oczywiście chciałbym pokoju na świecie :P
Spokojnie mogę się zaopiekować Akwarystyka, DIY , Giełda
Również witam i obiecuję strzec porządku na forum :)
Ja z chęcią przyjmę pod opiekę technikę giełde i moge terrarystykę( bo widze że brat ma juz spore pojęcie o tym, to bedzie pomagał)
Ewentualnie jakąś część giełdy, moim zdaniem giełde moglibyśmy rozbić bo tam się sporo dzieje w każdym dziale temtycznym.
Ja z chęcią przyjmę pod opiekę technikę giełde i moge terrarystykę( bo widze że brat ma juz spore pojęcie o tym, to bedzie pomagał)
Ewentualnie jakąś część giełdy, moim zdaniem giełde moglibyśmy rozbić bo tam się sporo dzieje w każdym dziale temtycznym.
Ostatnio zmieniony 2010-03-11, 18:01 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.
- megalomaniacc
- Moderator
Giełdy nie chce rozdzielać ale mogą tam moderować 2 osoby (max3).
Poczekam jeszcze na Lukiki
Póki co wygląda to tak (wg Waszych wstępnych ustaleń)
Akwarystyka - imrasil, Incognito,
Działy Tematyczne
Technika, DIY [Zrób to Sam] Vendredi,
Terrarystyka Vendredi,
Giełda Incognito,
Inne Incognito,
Działy tematyczne narazie zostawie puste. Akwarystyka można podzielić ale narazie trzeba trzeba poczekac na Lukikiego
Poczekam jeszcze na Lukiki
Póki co wygląda to tak (wg Waszych wstępnych ustaleń)
Akwarystyka - imrasil, Incognito,
Działy Tematyczne
Technika, DIY [Zrób to Sam] Vendredi,
Terrarystyka Vendredi,
Giełda Incognito,
Inne Incognito,
Działy tematyczne narazie zostawie puste. Akwarystyka można podzielić ale narazie trzeba trzeba poczekac na Lukikiego
Akwarystyka (całość jak poprzednio)
Działy tematyczne
Giełda
Inne
Witam nowych modów
Działy tematyczne
Giełda
Inne
Witam nowych modów
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.