Dziękuję za opinie, szczerze powiedziawszy logotypy były tworzone "na szybko" i z tego, co akurat miałam w głowie ;) Stąd ważne są Wasze opinie, abym mogła dany logotyp zmodyfikować i podrasować... Generalnie logo nr 5 jest dla mnie zamieszczone troszkę ryzykownie, ponieważ nadaje się do wydruków i zamieszczania w internecie, gorzej ma się sprawa z zamieszczaniem go np. na koszulkach, gdzie nadruk wykonuje się metodą sitodruku... Poza tym logo powinno mieć możliwie jak najmniej kolorów i raczej bez przejść tonalnych... Inna sprawa baner - tutaj można już zrobić więcej efektów :D
Skoro regulamin został zmieniony i nie trzeba zamieszczać pełnych danych to zmodyfikuję wybrane logo wg Waszych kryteriów.
Fishbone... faktycznie oni zawsze mieli rybkę jako znak firmowy. I troszkę ta rybka go przypomina ;)
TaTaDooR jeśli mogę coś podpowiedzieć, czcionka jest za mała i zlewa się z rybką a cienkie linie na "ŁFA" mogą nie wyjść na nadruku (chodzi mi o logo rybki na samym dole) a logo kolorowe nie jest uniwersalne.