Ultricularia ze sklepu Roślinyakwariowe.pl

king
Kontakt:

Post autor: king »

ja jestem chętny nawet jak kupię

Awatar użytkownika
Zbyszek17

Post autor: Zbyszek17 »

baq pisze:skasowali caly watek na ra, bardzo nie podoba mi sie ich polityka zamykania niewygodnych tematow, po cholere sie w tym watku(na forum ra) odzywalem :)
Andrzeju nie Ty pierwszy i ostatni, mnie też kasowali moje wypowiedzi i wprowadzali cenzurę / coś mi to przypomina "komunę" :mrgreen: / To forum jest ustawione pod kilka osób i musisz "tańczyć jak Ci zagrają" Nie piszesz jak chcą - temat do zamknięcia lub kasowanie postów. Wiele osób poruszało te tematy ale na innych forach, ale "groch o ścianę" [center][/center]Pozdrawiam Zbyszek

stinkfist26

Post autor: stinkfist26 »

Trochę szkoda, zważywszy na fakt, że wielu akwarystów właśnie na tym forum (do pewnego czasu działającym pod inną nazwą) zdobywało pierwsze informacje na temat podwodnej uprawy roślin. Swego czasu była to prawdziwa kopalnia wiedzy. Obecnie notorycznie ma się wrażenie bycia poddanym praniu mózgu poprzez tekst pisany:) To już chyba immanentna cecha naszych czasów niestety...

Awatar użytkownika
maniek

Post autor: maniek »

king pisze:ja jestem chętny nawet jak kupię
Jeszcze macie tu http://www.holenderskie.nazwa.pl/index. ... aminifolia

Matrixowo

Post autor: Matrixowo »

jak by ktoś kupował to dajcie znać ja bym też wziął jedną porcję. O ile będzie w stanie normalnym nie jak to co kupiłem :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”