czy sklep rybarium to już nie żyje?

ODPOWIEDZ
spike1975

czy sklep rybarium to już nie żyje?

Post autor: spike1975 »

bo telefony z ich strony nie odpowiadają a w dziale giełda na forum mają taką aktywność że się nie będę ośmieszał cokolwiek tam pisząc.
a w ciemno na retkinię nie będę jechał.
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

discus6

Post autor: discus6 »

Żyć to chyba żyje.Przez ostatnich kilka lat robiłem tam kilkanaście razy zakupy i pomimo kilkudziesięciu prób kontaktu telefonicznego na wszelakie podane numery NIKT NIGDY nie odebrał połączenia :shock: .Taki mają specyficzny stosunek do klienta.Jeżeli masz zamiar tam jechać to raczej nie w okolicach godzin otwarcia i zamknięcia bo do tego też mają luźny stosunek i możesz klameczkę pocałować :-) .Mimo wszystko polecam :-P .
discus6

Awatar użytkownika
s050197

Post autor: s050197 »

I w okolicach południa też nie zaglądaj, bo zwykle odbijam się od drzwi z karteczką "wrócę ok. 14" :-P Nie wiem co się dzieje ok 14 bo próby nie ponawiam.

Krzychu
Kontakt:

Post autor: Krzychu »

Nie konieczne rano, w południe też odpada. W sumie pod koniec pracy też nie warto. Ja to bym wysłał zwiadowce żeby obserwował :mrgreen:

Awatar użytkownika
wojtekr

Post autor: wojtekr »

Sklep żyje, ale ... co to za życie. Moim zdaniem na początku był to najlepszy sklep akwarystyczny w Łodzi.
Zawsze jak pamiętam mieli problem z odpowiednim podejściem do klienta. Fatalna komunikacja i ignorancja zawsze była na porządku dziennym, z resztą wielokrotnie komentowane na różnych forach akwarystycznych.
Kiedyś jak jeszcze tam zachodziłem, to niemal zawsze powtarzałem sobie, że to już ostatni raz. Dwa tygodnie temu, po dłuższej przerwie zdecydowałem się kolejny raz na zakup online. Po jakichś 10 dniach od przelania pieniędzy nadal widzę na stronie status mojego zamówienia jako: "pobrane przez obsługę sklepu". Zainterweniowałem mailowo i otrzymałem odpowiedź: "mieliśmy błąd magazynowy, paczka dziś wychodzi". Czyli standard. To na co wszyscy narzekają nie zmienia sie do lat. Dziwię się, że jeszcze utrzymują sie na rynku z takim serwisem. W końcu jest konkurencja, która w ten sam dzień lub następny od złożenia zamówienia wysyła towar i utrzymuje przyzwoity kontakt z klientem.
Chyba jednak wbrew narzekaniom i płaczu niektórych, na rynku sklepów akwarystycznych nie jest aż tak źle, skoro tacy jak Rybarium (gdzie paradoksanie do nazwy sklepu ryby nie kupisz :-)) się utrzymują. Nie polecam.

QsQ

rybarium

Post autor: QsQ »

Witam. Kiedyś był najlepszy to prawda ale sa gorsze na 1000%........:) po kontaktach w innych sklepach morskich w lodzi nadal jest na 1 miejscu mimo paru wad i dluuugo zostanie oczywiście to my opinia :P)

Telefon jest w zakładce na stronie aktualny kom. i ten działa
W czwartek "są" na giełdzie wiec wisi kartka do 14 już klika lat w ten dzień zawsze :)
Pz
Ostatnio zmieniony 2016-06-15, 11:52 przez QsQ, łącznie zmieniany 4 razy.
Fx

Slaweka

Post autor: Slaweka »

Jakieś 3 tygodnie temu zamawiałem na stronie internetowej Rybarium z odbiorem osobistym, wszystko przebiegło OK.

spike1975

pojadę se na start w niedzielę, nie będę z nimi walczył :D
(\ /)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

crypto

Post autor: crypto »

Jak mieli siedzibe na Gdańskiej to był to najlepszy sklep, potem na Retkińskiej to już tak sobie a obecnie na Armii Krajowej to tragedia. Tak to widze.

simbi

Post autor: simbi »

Bylam z miesiac tem, bylo otwarte ale w srodku syf z gilem. Jak popatrzylam w jakim stanie maja morskie akwarium , to stwierdzilam,ze chyba nic od nich nie chce. Dramat

Awatar użytkownika
blue3003

Post autor: blue3003 »

A też nie jestem zadowolony z kontaktu i z szybkości realizacji zamówień - ostatnio wolę w konkurencji (.....24 )i paczki dochodzą w normalnym czasie.
Proporczykowiec błękitny - Fundulopanchax sjoestedti
Proporczykowiec Walkera - Fundulopanchax walkeri
Proporczykowiec Chromaphyosemion melanogaster Ebome CAM-0312-CI
Szczupieńczyk Karłowaty - Epiplatys Annulatus
Krewetki - różne heteropody ;-)

spike1975

znaczy oni są tam na batalionów chłopskich, tak jak kiedyś byli?
muszę do nich jednak bo takiej świetlówki jak potrzebuję to nikt w łodzi nie ma a przesyłka 1 świetlówki strasznie droga.
(\ /)
(O.o)

Awatar użytkownika
Zbyszek17

Post autor: Zbyszek17 »

spike1975 pisze:znaczy oni są tam na batalionów chłopskich, tak jak kiedyś byli?
muszę do nich jednak bo takiej świetlówki jak potrzebuję to nikt w łodzi nie ma a przesyłka 1 świetlówki strasznie droga.
sklep jest od kilku dni przeniesiony obok / dosłownie 50m / w drugim bloku.

Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

A jakiej szukasz świetlówki,że nikt w Łodzi nie ma?:-).
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie

spike1975

już nie szukam ale chodziło mi o 59 cm długości świetlówkę T5 i to o barwie światła 6500 K albo mniej.
serio mówię że szukałem w kilku miejscach i nic. w takich "zwykłych" sklepach w marketach to się nie dziwię że nie było ale facet co handluje na starcie też nie miał a to już coś znaczy :)
(\ /)
(O.o)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”