Używasz "spider-owego" kalkulatorka ?Zafira pisze:dobry kalkulator
300 l [ROŚLINNE] Zafiry, mała fotorelacja.NOWE FOTKI
Wiem i ręka mnie korci,ale nie mogłam niczego wycinać.Akwarium żyło swoim życiem bez mojej ingerencji przez ok. 2 tygodnie, bo przez pewne zaniedbania zbiornika wdało się trochę glonków,a wszystko zaczęło się od ustawiania timerów przez mojego dwuletniego synka.Akwarium pracowało przez jakiś czas na pełnej dawce EI i z bardzo małym światełkiem.Brak czasu, brak kontroli i dlatego tak,ale teraz już wszystko wraca do normy i niebawem wycinka, która ukształtuje wszystko estetycznieZbyszek17 pisze:Witam Zafira[center][/center]Powiem tak, nożyczki aż się proszą aby je wziąć do ręki, ale z drugiej strony taki stan baniaka jak widać ma też swoje urokiZafira pisze:Jest nieład, bo 2 tygodnie nie było robione nic w akwarium:

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- krzych0062
Piękny baniaczek
Ja niebawem startuję z tymi samymi wymiarami tylko że moje będzie dwustronne bo stoi na środku salonu, więc będzie musiało wyglądać ładnie z każdej strony, postaram się to uzyskać. Osobiście lubię przeplatankę kolorów i u Ciebie brakuje mi nieco czewieni i jej odcieni ale to kwestia gustu, generalnie naprawdę super akwa, gratulacje.
Co do następnego pokolenia akwarystów to też mam 2 łobuziaków w domu i to oni pamiętają aby karmić rybki
czasem też mi narozrabiają
Powiedz jak chwalisz sobie podłoże? ja planuję też ciemne bazaltowe, ile kg potrzebowałaś go na te 300l?

Ja niebawem startuję z tymi samymi wymiarami tylko że moje będzie dwustronne bo stoi na środku salonu, więc będzie musiało wyglądać ładnie z każdej strony, postaram się to uzyskać. Osobiście lubię przeplatankę kolorów i u Ciebie brakuje mi nieco czewieni i jej odcieni ale to kwestia gustu, generalnie naprawdę super akwa, gratulacje.
Co do następnego pokolenia akwarystów to też mam 2 łobuziaków w domu i to oni pamiętają aby karmić rybki

Powiedz jak chwalisz sobie podłoże? ja planuję też ciemne bazaltowe, ile kg potrzebowałaś go na te 300l?
- neo_corporation