[182L] Zbigniew Pracki
Witaj Jerd.[center][/center]Może jest trochę chaotycznie ale nie chciałem żeby to wyszło "oklepane" bo od tego roi się na forach
, choć ktoś na innym forum zwrócił uwagę na podobieństwo do zbiornika z filmiku / 1min. 30sek. /, ale to czysty przypadek.[center][/center]Druga sprawa to wyszła lipa z kamieniami i tu ciągle coś zmieniałem i ten prawy korzeń zastąpił właśnie jeden z kamieni. Przez te ciągłe zmiany i moczenie łap wypłynęła mi duża część Hemianthusa i trzeba teraz czasu żeby to porosło. Przeszedłem już na docelowe nawożenie to powinno ruszyć i zobaczymy jak to trochę zarośnie.[center][/center]Tu jest ten wspomniany filmik - http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 0HqFvF4Mio

Powiem tak, staram się jak mogę i umiem. Myślę że w każdej następnej nie popełnię błędów z przeszłości3runer pisze:każda odsłona jest coraz ciekawsza, pytanie czy kiedyś będzie ta ostateczna ?? :P

Ostatnio zmieniony 2012-05-22, 21:36 przez Zbyszek17, łącznie zmieniany 2 razy.
A mi trident "zdechl" stanal w miejscu z wzrostem i dostal dziwnych plam.
Zbyszek a widze lodygowce,a mialo ich nie byc
Oczywiscie ktos slusznie zauwazyl pewne podobienstwo z filmiku,no ale wedlug mnie,to raczej na plus.
Tak na prawde nie wazne czy cos moze,jest,bedzie kopia,grunt by byla dobrze wykonana,a to juz wyzsza szkola.
Latwiej cos "swojego" zrobic.
Zbyszek a widze lodygowce,a mialo ich nie byc

Oczywiscie ktos slusznie zauwazyl pewne podobienstwo z filmiku,no ale wedlug mnie,to raczej na plus.
Tak na prawde nie wazne czy cos moze,jest,bedzie kopia,grunt by byla dobrze wykonana,a to juz wyzsza szkola.
Latwiej cos "swojego" zrobic.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Trudno mi po kilku dniach określić jego wzrost i kondycjęLukiki pisze:A mi trident "zdechl" stanal w miejscu z wzrostem i dostal dziwnych plam.
Miało nie być, ale to jest tylko "kropla w morzu". W sumie to i tak zrezygnowałem z całej gamy łodygowcówLukiki pisze:Zbyszek a widze lodygowce,a mialo ich nie byc
To jest tylko czysty zbieg okoliczniściLukiki pisze:Oczywiscie ktos slusznie zauwazyl pewne podobienstwo z filmiku,no ale wedlug mnie,to raczej na plus.
I tak się zawsze staram, a wychodzi jak widaćLukiki pisze:Latwiej cos "swojego" zrobic.

Ostatnio zmieniony 2012-06-03, 17:16 przez Zbyszek17, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki. Na dzień dzisiejszy jest 10 otosków i całe mnóstwo krewetek / RC, CR / Niedługo powinny zawitać bystrzyki Amandy.ziemian pisze:Banieczka wysokiej klasy- bardzo miło się to ogląda i przyjemnie.
Jaka obsada jest obecnie ???
Dzięki Piotrek. Co do roślin to powiem tak - sadzę i patrzę jak rosnąPiopio21 pisze:Zbyszek
Zbiorniczek pierwsza klasa,te rośliny rewelacja .
Ciągle zadaję sobie pytanie -Jak Ty to robisz

Romek, wiadomo było że początki nie będą zadowalające bo baniak był szykowany nie na zasadzie konkursów lecz rozwojowo, a to kolosalna różnica. Dodam że w realu jest zdecydowanie lepiej, bo fotograf ze mnie kiepski. Powiem szczerze że jestem zadowolony z efektu.Bolek1984 pisze:Jak zarosło to nabrało wyrazu i jest teraz zdecydowanie na plus <co do jakości zieleniny to nie ma dwóch zdań-szacunek.
Z medycyną nie mam nic wspólnego ale w każdym zawodzie potrzebne są umiejętności. Dzięki za opinie.behemoth pisze:Z takimi umiejętnościami i precyzją,powinieneś zostać chirurgiem
Zbyszku, jak z Ciebie jest kiepski fotograf...to ze mnie żaden, bo dla mnie te fotki są cudneZbyszek17 pisze:Dodam że w realu jest zdecydowanie lepiej, bo fotograf ze mnie kiepski. Powiem szczerze że jestem zadowolony z efektu.

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Dzięki Gosiu..[center][/center]Fotki są takie a nie inne i to tylko za sprawą w miarę dobrego aparatu / Nikon D3000 / [center][/center]Zdjęcia są robione na szybko z ręki, bez żadnych statywów, dodatkowych doświetleń, w trybie automatycznym, dlatego napisałem że w realu ten baniak wygląda o wiele lepiej.Zafira pisze:Zbyszku, jak z Ciebie jest kiepski fotograf...to ze mnie żaden, bo dla mnie te fotki są cudne i akwarium super, ale wiadomo że tak Twoje akwaria są zawsze wypasione.