[3x27L] Z. Pracki
Dominique, akurat takiej choroby to można życzyć z powodzeniem
[center][/center]Podłoże jak to nazywasz "specjalistyczne" jest trochę podyktowane tym co ma w nim rosnąć. Jeżeli decydujesz się na same mchy to wystarczy każdy żwirek kwarcowy czy bazaltowy. Jeżeli finanse nie odgrywają głównej roli to jednak w każdej sytuacji polecam podłoża dedykowane dla krewetek / Shrimp Soil, Shrimp Sand, Red Bee Sand / lub te "roślinne" / Amazonia, Pro Soil /[center][/center]Jeśli chodzi o "pylenie" to Amazonia New pyli dość mocno na samym starcie, ale to mija i nie ma co się przejmować. Podłoża typu "krewetkowego" - zero pylenia.

To są z tych 7 sztuk od Ciebie, a jest już tego dosyć dużo, o RC już nie wspomnę. W drugim szkiełku mam CR-y wyższej gradacji i Blue Pearl, których ostatnio tez sporo przybyło. W końcu mają wszystko co najlepszeadamozw pisze:Widzę Zbyszku , że młode Bienki się pojawiły, gratuluje.

Dzięki. Cieszy mnie kondycja roślin i przyrost. Muszę zrobić małe "przemeblowanie" bo zaczyna się robić ciasno.adamozw pisze:Co do zbiorników to bardzo mi się podobają:)
- illuminatebaby
- illuminatebaby