Zobaczę jak to będzie wyglądało po jakimś czasie, na razie wszystko pozostawiam losowi.Lukiki pisze:Kubusiowi pozwolisz,by zakrył te niskie kamienie,czy bedziesz pilnował,by były odkryte?
[3x27L] Z. Pracki
Akwarium ma się podobać oczywiście Tobie, ale wg mnie teraz jakoś straciło swój urok. Poprzedni układ samych kamieni był tak jak by jasny i czysty, teraz wygląda jakoś tak chaotycznie. Choć korzeń sam w sobie bardzo ciekawy.
Rośliny oczywiście trzymają Twój wysoki standard i są w znakomitej kondycji.
Rośliny oczywiście trzymają Twój wysoki standard i są w znakomitej kondycji.

Witam nefrete1. Powiem tak, najlepsza opcja dla moich zbiorników jest wtedy jak w tygodniu jestem zajęty pracą i nic nie przychodzi mi do głowy. Wolna sobota / jeżeli takową mamnefrete1 pisze: Poprzedni układ samych kamieni był tak jak by jasny i czysty, teraz wygląda jakoś tak chaotycznie. Choć korzeń sam w sobie bardzo ciekawy.

Dzięki, jak na razie jestem zadowolony.nefrete1 pisze:Rośliny oczywiście trzymają Twój wysoki standard i są w znakomitej kondycji.
szczerze mówiąc sam nie wiem, tak jak pisałem wyżej, dzisiaj jest tak, jutro są już nowe pomysły3runer pisze:czy na korzeniu zagości jakiś meszek w większej ilości??

Czy masz na mysli szkielko z innego kontynentu,zdecydowales sie nie?
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
Dzisiaj trochę informacji o nowym szkiełku.[center][/center]akwarium- OW 6mm 30x30x30[center][/center]podłoże- Shrimp Soil[center][/center]światło- Aquael Deco Light 11W[center][/center]filtracja- kaskada Aqua Clear 30[center][/center]nawożenie- śladowe ilości makro i mikro, EC, CO2 brak[center][/center]flora- Microsorum minor Thin Leaf, Weeping moss, Anubias nana, Hydrocotyle japan[center][/center]fauna - Caridina Crystal Black, Neocaridina heteropoda var. Blue Pearl[center][/center]Szkiełko będzie typowo pod krewetki, więc trochę zaborczo podchodzę do tematu nawożenia, no ale czas pokaże jak będzie się to rozwijać.[center][/center]Kilka fotek[center][/center]