Oswietlenie: Aquael Decolight 11W
Podloze: Rbs
Dekoracje: Manten stone
Filtr: Hbl 501
Rosliny:
Eleocharis parvula, Lilaeopsis
Ryby:
10 neon innesa, Caridina multidentata

Więc dlaczego reagujesz tak na poje zdanie w Twoim temacie?shamanldz pisze:mam w sobie pokorę i nie będę wypłakiwał się na forum
I co w tym jest nie tak?shamanldz pisze: Ale Ty zamiast powiedzieć że jest nie ładnie mówisz mi że nie właściwie są ułożone kamienie.
shamanldz pisze:Cenię krytykę nie próżność.
Oceniam na podstawie Twoich wypowiedzi na temat konkursu w akwariach Brilux, bowiem stwierdzały one jedynie że Twój gust jest bezwzględny, jednakże jak wiadomo są gusta i gusta.Lukiki pisze:Musisz być bardzo mądrym i inteligentnym człowiekiem,by nie znając kogoś w ogóle móc nazywać go próżnym.
Swoją drogą,to bardzo nie grzeczne iż tak do mnie się zwracasz.
To że Ty działasz schematami nie znaczy że każdy musi.Lukiki pisze:I co w tym jest nie tak?
Gdybym napisał,że jest nie ładnie,to moja odpowiedź nie miała by wartości merytorycznej,a jedynie okazanie mojego zdania.
Nie stwierdzały,bo nic takiego jasno do zrozumienia nie dałem,ale za to Ty tak stwierdzasz,lecz muszę Ci powiedzieć,że Twoje odczucie jest błędne.shamanldz pisze:bowiem stwierdzały one jedynie że Twój gust jest bezwzględny,
Może,że działam,to za dużo powiedziane,ale staram się by,to co robię było odzwierciedleniem w jak największym stopniu tego co przedstawia.shamanldz pisze:To że Ty działasz schematami nie znaczy że każdy musi.
Z tego jasno odczytuję,że piszesz,że nie kierujesz się jakimiś zasadami T.A i jego zbiorników,ale ja tu dostrzegam małe kłamstwo z Twojej strony,bo gdyby tak było,to nie użyłbyś Mantenów i zachowania użycia roślin jakie występują właśnie w zbiornikach tego pana i nie nazwałbyś swojego zbiornika Iwagumi.shamanldz pisze:Gdybym napisał że akwarium starałem się zrobić z zasadami akwariów naturalnych, i inspirowana zasadami szanownego Takashi Amano to owszem
ta odpowiedź jest tylko i wyłącznie na pytanie kolegi Furst, - http://www.aquajournal.net/na/iwagumi/introduction.htmlFurst pisze:A pytanie jest dokładnie takie samo co jest z tym ustawieniem kamieni, takie w naturze jest niemożliwe?
Jak powinno wyglądać?