Karmnik Elektroniczny

Awatar użytkownika
Trachemys

Karmnik Elektroniczny

Post autor: Trachemys »

Witam potrzebujne karmnik elektroniczny i nie wiem jaka cena jest dobra na 1 vszt

np.1sz=30zł

zami84

Post autor: zami84 »

Poszukaj na allegro...

BTW. Mam nadzieje, ze Twoj zapal nie zmaleje.
I ciekaw jestem ile przeczytales z tego linka co Ci dalem...
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

Awatar użytkownika
Trachemys

1.Właśnie licytuje na allegro ale nie wiem do jakiej kwoty mam licytować
2.przeczytałem wszystko

maksior

Post autor: maksior »

Master of the Gupiks a już coś rozmnożyłeś że jesteś już masters . Mopim zdaniem bedzie Masters of the zaglonienie. Narka sorki za szczerość. Napisalem kiedyś zamiemu 84 żeby dał spoój czy pamięta jak miał 13 lat sorki ale załancza mi się
adhd jak czytam kolejne twoje posty ..
Arek

Awatar użytkownika
Trachemys

aha to znaczy ze wysztarczy siespytać o cene elektronicznego karmnika a wy jużkrytykujecie ludzie opamiętajcie się wy w wieku 13 lat nawet nie podjeli byscie sie chodzowli jakiejkolwiek ryby chciałem się sytać ludzi normalnych o cene elektronicznego karmnika ale zamiast pomocy bo jstem poczatkujący to tylko krytyka po za tm wasz stopień angielskiego jet widocznie mały bo Master nie musi znaczyć mistrz !!!!!!

A teraz pytanie do ludzi normalnych ile może kosztować karmnik elektróniczny bo jest aukcja 2 i narazie cenato 50 zł

i chce ci powiedzieć ze głupika już nike raz rozmnożyłem ale nie endlera tylko pawieoczko
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 14:53 przez Trachemys, łącznie zmieniany 1 raz.

zami84

Post autor: zami84 »

za 50zl to w sklepie kupisz...

No i zgadzam sie z maksior, "Master Of The Gupiks" jst troche na wyrost. Odrobine... skromnosci. ;)

http://allegro.pl/listing/search.php?ca ... ng=karmnik
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 15:01 przez zami84, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

Awatar użytkownika
Trachemys

prtzeczytaj mój post Master nie znaczy Mikstrz a raczej nie znaczy tylko mistrz

ale za 50 zł dwie sztuki wic 25 jedn

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

popatrz sobie w internetowych sklepach na ceny albo na allegro nakup teraz i bedziesz wiedział, ceny karmników wachają się o 100 nawet 150zł wiec zależy co ccesz kupić.

Awatar użytkownika
Trachemys

aha dzięki nareszcie porządana opoweidź więc mówisz ze 50 zł za dwie sztuki się opłaca

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

tak OT patrze w twój podpis czy ty masz krewetkarium 3L??? i terrarium 15L co Ty w nich trzymasz??

Awatar użytkownika
Trachemys

w krewetkarium mam jeszcze maluchy redek jakieś 7 sztuk a w terrarium nie byłem pewein czy 15 L ale mam tam około dwu miesięczego zółwia zółtolicego narazie to dla niego wystarczajace akwarium nawet mogło być mniejsze

krewetkarium kupiłem od Irka
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 15:09 przez Trachemys, łącznie zmieniany 1 raz.

czasza

Post autor: czasza »

Do 50 zł. kupisz karmik który pozwala skarmiać 2 razy na dobe. Za modele z większą ilością karmień trzeba zapłacić od 120 zł w góre. Sam posiadam karmik Sera, który umożliwia dozowanie co 30 minut i sobie go chwale.

Awatar użytkownika
Trachemys

ale :

to aukcja lekko uzywanego na allegro po za tym ja potrzebuje go na np. dwa tygodnie w roku gdy wyjeżdżam b0 nie ma kto karmić rybeka

maksior

Post autor: maksior »

Trachemys pisze:aha to znaczy ze wysztarczy siespytać o cene elektronicznego karmnika a wy jużkrytykujecie ludzie opamiętajcie się wy w wieku 13 lat nawet nie podjeli byscie sie chodzowli jakiejkolwiek ryby chciałem się sytać ludzi normalnych o cene elektronicznego karmnika ale zamiast pomocy bo jstem poczatkujący to tylko krytyka po za tm wasz stopień angielskiego jet widocznie mały bo Master nie musi znaczyć mistrz !!!!!!

A teraz pytanie do ludzi normalnych ile może kosztować karmnik elektróniczny bo jest aukcja 2 i narazie cenato 50 zł

i chce ci powiedzieć ze głupika już nike raz rozmnożyłem ale nie endlera tylko pawieoczko
Słuchaj synku może moderator tej strony się do mnie przyczepi ale rybki miałem jak jeszcze nawet auael nie mial filtra wewnetrznego i wszystko opierało się na gąbce kwadratowej do której leciala woda zasysana przez brzeczyk . A za to pytanie do ludzi normalnych to powinienes dostać taki łomot że z placzem mamunia by ci siniaczki smarowała .
Arek

Awatar użytkownika
Irek

Post autor: Irek »

Trachemys pisze:i chce ci powiedzieć ze głupika już nike raz rozmnożyłem ale nie endlera tylko pawieoczko
a co to za ryby? :shock:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”