Karmnik Elektroniczny
Karmnik Elektroniczny
Witam potrzebujne karmnik elektroniczny i nie wiem jaka cena jest dobra na 1 vszt
np.1sz=30zł
np.1sz=30zł
aha to znaczy ze wysztarczy siespytać o cene elektronicznego karmnika a wy jużkrytykujecie ludzie opamiętajcie się wy w wieku 13 lat nawet nie podjeli byscie sie chodzowli jakiejkolwiek ryby chciałem się sytać ludzi normalnych o cene elektronicznego karmnika ale zamiast pomocy bo jstem poczatkujący to tylko krytyka po za tm wasz stopień angielskiego jet widocznie mały bo Master nie musi znaczyć mistrz !!!!!!
A teraz pytanie do ludzi normalnych ile może kosztować karmnik elektróniczny bo jest aukcja 2 i narazie cenato 50 zł
i chce ci powiedzieć ze głupika już nike raz rozmnożyłem ale nie endlera tylko pawieoczko
A teraz pytanie do ludzi normalnych ile może kosztować karmnik elektróniczny bo jest aukcja 2 i narazie cenato 50 zł
i chce ci powiedzieć ze głupika już nike raz rozmnożyłem ale nie endlera tylko pawieoczko
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 14:53 przez Trachemys, łącznie zmieniany 1 raz.
za 50zl to w sklepie kupisz...
No i zgadzam sie z maksior, "Master Of The Gupiks" jst troche na wyrost. Odrobine... skromnosci. ;)
http://allegro.pl/listing/search.php?ca ... ng=karmnik
No i zgadzam sie z maksior, "Master Of The Gupiks" jst troche na wyrost. Odrobine... skromnosci. ;)
http://allegro.pl/listing/search.php?ca ... ng=karmnik
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 15:01 przez zami84, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja
w krewetkarium mam jeszcze maluchy redek jakieś 7 sztuk a w terrarium nie byłem pewein czy 15 L ale mam tam około dwu miesięczego zółwia zółtolicego narazie to dla niego wystarczajace akwarium nawet mogło być mniejsze
krewetkarium kupiłem od Irka
krewetkarium kupiłem od Irka
Ostatnio zmieniony 2010-02-21, 15:09 przez Trachemys, łącznie zmieniany 1 raz.
Słuchaj synku może moderator tej strony się do mnie przyczepi ale rybki miałem jak jeszcze nawet auael nie mial filtra wewnetrznego i wszystko opierało się na gąbce kwadratowej do której leciala woda zasysana przez brzeczyk . A za to pytanie do ludzi normalnych to powinienes dostać taki łomot że z placzem mamunia by ci siniaczki smarowała .Trachemys pisze:aha to znaczy ze wysztarczy siespytać o cene elektronicznego karmnika a wy jużkrytykujecie ludzie opamiętajcie się wy w wieku 13 lat nawet nie podjeli byscie sie chodzowli jakiejkolwiek ryby chciałem się sytać ludzi normalnych o cene elektronicznego karmnika ale zamiast pomocy bo jstem poczatkujący to tylko krytyka po za tm wasz stopień angielskiego jet widocznie mały bo Master nie musi znaczyć mistrz !!!!!!
Arek