Konkurs Na Logo ŁFA - Rozmowy
-
- Kontakt:
Oj Żaba, no ale to po co robić ankietę skoro nie będziesz chciał na nią patrzeć. Od razu napisz, że opinię innych masz gdzieś i sam wybierzesz logo. Ja jestem za zrobieniem ankiety. Jak zagłosuje 5 osób to wiadomo, że nie ma co tego brać pod uwagę. Ale jak zagłosuje już tych osób 30 czy 40 i np większość będzie skierowana na jedną pracę to raczej warto się tym kierować, prawda? Bo po co wybierać logo, z którego zadowolony będziesz tylko Ty?
Chodzi mi o to, że ankietę zrobić nie zaszkodzi, a może to pomóc. Po co z góry zakładać, że wybrane zostanie akurat najgorsze logo?
Chodzi mi o to, że ankietę zrobić nie zaszkodzi, a może to pomóc. Po co z góry zakładać, że wybrane zostanie akurat najgorsze logo?
Ostatnio zmieniony 2009-10-26, 14:48 przez Kubiszon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
zawsze ankietę, można zrobić na dwie tury jak wybory prezydenckie. pierwsza tura wszystkie, a druga tura te które zdobyły najwięcej głosów, ilość już zależy od was lub od różnicy jednej od drugiej. dwa trzy loga w drugiej turze.
Tak byłoby najrozsądniej :) A co do wyborów poprzez ankietę, to oczywiście jestem za ankietą, i tak jak Kubiszon napisał, jak mało głosów to olać ankietę, a jak dość sporo to wybór zostawić ankiecie.
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam.
Tak byłoby najrozsądniej :) A co do wyborów poprzez ankietę, to oczywiście jestem za ankietą, i tak jak Kubiszon napisał, jak mało głosów to olać ankietę, a jak dość sporo to wybór zostawić ankiecie.
Takie moje zdanie.
Pozdrawiam.
To konkurs dla forumowiczów, niech każdy ma prawo głosu. Na wielu forach ankieta jest bardzo rozsądnym sposobem na kulturalne i szybkie oddanie głosu, jeśli frekwencja będzie za mała to wynik rozstrzygnie się inaczej, poza tym i tak widzę, że jak na tak duże forum niewiele osób chyba śledzi czynnie temat logo.
Proponuję też (po zamieszczeniu ankiety) wysłanie do wszystkich uzytkowników forum prośby o przyczynienie się do wyboru logo poprzez oddanie głosu, ja na swoim forum jak mam ważną rzecz to zawsze wysyłam wszystkim powiadomienia :) Raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Proponuję też (po zamieszczeniu ankiety) wysłanie do wszystkich uzytkowników forum prośby o przyczynienie się do wyboru logo poprzez oddanie głosu, ja na swoim forum jak mam ważną rzecz to zawsze wysyłam wszystkim powiadomienia :) Raz na jakiś czas nie zaszkodzi.
Ostatnio zmieniony 2009-10-26, 17:10 przez pikaska, łącznie zmieniany 2 razy.
Wiecznie niezrozumiałe w przyrodzie jest to, że można ją zrozumieć.
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
Aha - tylko ankietę trzeba zrobić jawną tak aby można było oddać tylko jeden głos, w dodatku z zastrzeżeniem, żeby nie głosować na swoje logo, to normalne :D
To teraz trzeba ładnie uśmiechnąć się do adminów :D
To teraz trzeba ładnie uśmiechnąć się do adminów :D
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
- Administrator
- Administrator
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja już wysłałam wszystkie, jakie zrobiłam na maila.
Nie wiem czemu, ale nie wyświetla mi się logo umbrella 123... Wam też?
Nie wiem czemu, ale nie wyświetla mi się logo umbrella 123... Wam też?
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
No to ja go nie widzę i pewnie nie zobaczę, bo i z linku nie da rady wyświetlić... Szkoda.
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
www.katarzynki.info
www.pikaska.pl
Moja skromna praca jest też dostępna pod tym linkiem: http://yfrog.com/0nlogolfa2j
Starałam się wpisać inicjały forum w paski ryby, jak wyszło widać (mam nadzieję) na obrazku. Ogółem jest to moja pierwsza praca wektorowa, więc proszę o wyrozumiałość ;)
Starałam się wpisać inicjały forum w paski ryby, jak wyszło widać (mam nadzieję) na obrazku. Ogółem jest to moja pierwsza praca wektorowa, więc proszę o wyrozumiałość ;)
Nie było mnie dawno i widzę, że doszło bardzo wielu aktywnych użytkowników forum.
Co do logo. Jest bardzo wiele propozycji i to mnie bardzo ale to bardzo cieszy. Osobiście podoba mi się kilka z nich. Uważam jednak, że skoro forum jest dla ludzi to niech ludzie zdecydują o tym jak będzie logo wyglądało.
Ze swojej strony mogę dodać, iż logo powinno być bardzo proste. Musi zawierać element akwarystyki (ryba, roślina, krab, ect.) nazwę forum oraz adres www. Wiele z nich spełnia te warunki.
Najlepsze wg mnie to
Co do logo. Jest bardzo wiele propozycji i to mnie bardzo ale to bardzo cieszy. Osobiście podoba mi się kilka z nich. Uważam jednak, że skoro forum jest dla ludzi to niech ludzie zdecydują o tym jak będzie logo wyglądało.
Ze swojej strony mogę dodać, iż logo powinno być bardzo proste. Musi zawierać element akwarystyki (ryba, roślina, krab, ect.) nazwę forum oraz adres www. Wiele z nich spełnia te warunki.
Najlepsze wg mnie to

Pozdrawiam
Piotr
Piotr
-
- Kontakt: