Kamera do nagrywania akwarium.

rozmowy na dowolne tematy
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
andrzej_vader

Kamera do nagrywania akwarium.

Post autor: andrzej_vader »

Może mi cos polecicie z własnego doświadczenia. Szukam kamery fullHD do 1000zł która można by kręcić akwaria. Chodzi mi o jak najlepsza jakość obrazu przy w sumie nie nadzwyczajnym świetle. Opinii w necie jest wiele, ale dużo jest pisanych przez same firmy, więc chciałbym sie o to zapytać użytkowników i fachowców (ja skonczylem na kreceniu VHSem). Oczywiście kamera nie bedzie wykorzystywana tylko do tego. Wiem, nie ma taniej i rewelacyjnej. Ale bardziej chodzi mi tu o jakość. Myslałem o SONY ale opinie są średnio ciekawe. Tak samo z Canonem. Sam już nie wiem :mrgreen: Doradźcie coś.

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

A może go pro 3 ?
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Awatar użytkownika
andrzej_vader

Post autor: andrzej_vader »

No nie wiem czy az tak ekstremalnie podchodze do zdjęć akwarium :D A serio to troszkę za droga jak dla mnie.

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

andrzej_vader pisze:No nie wiem czy az tak ekstremalnie podchodze do zdjęć akwarium :D A serio to troszkę za droga jak dla mnie.
To fakt droga jest... na niemieckim ebay'u można poniżej 300 euro upolować nówki.
Ale jest już to sprzęt naprawdę fajny:)
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy”