Firma AQUAEL poszukuje testerów sprzętu!

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Odsylaja na meila dokladnie,to samo,co jest napisane w ostatnim poscie AQUAELA,kazdemu,kto do nich napisal.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Pabian pisze:Kuba ,bez urazy ,ale gdybym ja porozsyłał po forach takie treści to dostał bym bana ,a w najlepszym wypadku ostrzeżenie typu "podmioty gospodarcze nie mogą reklamować się bez uprzedniego skonsultowania się z administracją". Jeżeli Aquael uzgadniał to z adminami for ,to zwracam honor ,ale jeżeli nie ,to co ,są równi i równiejsi?
Aquael jest jednym z naszych głównych sponsorów i na naszym forum może się śmiało reklamować. Co do innych for to nie znam sprawy.
Pabian pisze:Po drugie ....nie napisał że sprzęt będzie przyznawany drogą losowania ,lub jakiegoś rodzaju typowania,przydałaby się taka informacja , chociażby dla zasady. Nie byłoby wtedy śmiesznego tłumaczenia , że zbyt wiele osób się zgłosiło. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ,ale niech zasady będą jasno określone.
No ale są, moim zdaniem całkowicie jasne. Trzeba podejść do sprawy rozsądnie i wystarczy: pisząc meila zgłoszeniowego zgłaszasz swoją gotowość do wzięcia udziału w testowaniu sprzętu. Nikt nie pisał, że na pewno go dostaniesz. Następnym razem aquael przygotuje 7 stron regulaminu, aby nikt nie miał pretensji i zapomnisz o co chodziło zanim go przeczytasz.
Pabian pisze:Nie wiem dlaczego tak określasz moją wypowiedż, ale każdy ma swoje zdanie . Niektórym to nie przeszkadza ,a mnie niestety irytuje.
Napisałem tak tylko dlatego, że Ty sam użyłeś takich słów. Moim zdaniem mocno przesadziłeś, nawet jeśli poczułeś się zirytowany.
Pabian pisze:PS. nawet jak bym dostał ten zestaw ,to oddał bym komuś bardziej potrzebującemu...jak wszyscy wiedza, czego jak czego, ale szkła u mnie pod dostatkiem ;-)
Po Twojej wypowiedzi absolutnie bym się tego po Tobie nie spodziewał;)

Pabian

Post autor: Pabian »

Kubiszon pisze:
Pabian pisze:Kuba ,bez urazy ,ale gdybym ja porozsyłał po forach takie treści to dostał bym bana ,a w najlepszym wypadku ostrzeżenie typu "podmioty gospodarcze nie mogą reklamować się bez uprzedniego skonsultowania się z administracją". Jeżeli Aquael uzgadniał to z adminami for ,to zwracam honor ,ale jeżeli nie ,to co ,są równi i równiejsi?
Aquael jest jednym z naszych głównych sponsorów i na naszym forum może się śmiało reklamować. Co do innych for to nie znam sprawy.
Pabian pisze:Po drugie ....nie napisał że sprzęt będzie przyznawany drogą losowania ,lub jakiegoś rodzaju typowania,przydałaby się taka informacja , chociażby dla zasady. Nie byłoby wtedy śmiesznego tłumaczenia , że zbyt wiele osób się zgłosiło. Nie mam nic przeciwko takim akcjom ,ale niech zasady będą jasno określone.
No ale są, moim zdaniem całkowicie jasne. Trzeba podejść do sprawy rozsądnie i wystarczy: pisząc meila zgłoszeniowego zgłaszasz swoją gotowość do wzięcia udziału w testowaniu sprzętu. Nikt nie pisał, że na pewno go dostaniesz. Następnym razem aquael przygotuje 7 stron regulaminu, aby nikt nie miał pretensji i zapomnisz o co chodziło zanim go przeczytasz.
Pabian pisze:Nie wiem dlaczego tak określasz moją wypowiedż, ale każdy ma swoje zdanie . Niektórym to nie przeszkadza ,a mnie niestety irytuje.
Napisałem tak tylko dlatego, że Ty sam użyłeś takich słów. Moim zdaniem mocno przesadziłeś, nawet jeśli poczułeś się zirytowany.
Pabian pisze:PS. nawet jak bym dostał ten zestaw ,to oddał bym komuś bardziej potrzebującemu...jak wszyscy wiedza, czego jak czego, ale szkła u mnie pod dostatkiem ;-)
Po Twojej wypowiedzi absolutnie bym się tego po Tobie nie spodziewał;)
Ok , niech będzie ,zapędziłem się , sorry, idę z bekiem do sypialni ;-)

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Pabian pisze:Ok , niech będzie ,zapędziłem się , sorry, idę z bekiem do sypialni ;-)
No! I żeby mi to było po raz przedostatni!

mc.michu
Kontakt:

Post autor: mc.michu »

Kubiszon pisze:Aquael jest jednym z naszych głównych sponsorów i na naszym forum może się śmiało reklamować.
- na czyich warunkach? forum czy Aquaela?
Po wypowiedziach widzę że jednak na warunkach Aquael'a. Dajemy kase i możemy robić co chcemy a Wy macie nam włazić w dupsko bo jak któryś forumowicz coś nie tak napisze to kasy nie będzie...

Pozdro
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez mc.michu, łącznie zmieniany 3 razy.

Pabian

Post autor: Pabian »

mc.michu pisze:
Kubiszon pisze:Aquael jest jednym z naszych głównych sponsorów i na naszym forum może się śmiało reklamować.
- na czyich warunkach? forum czy Aquaela?
Po wypowiedziach widzę że jednak na warunkach Aquael'a. Dajemy kase i możemy robić co chcemy a Wy macie nam włazić w dupsko bo jak któryś forumowicz coś nie tak napisze to kasy nie będzie...

Pozdro

Dajmy spokój ,nie ma co się kłócić , niepotrzebnie się w ogóle wynurzałem ....miałem zły dzień i tyle ,mogłem setkę walnąć, a nie tu się unosić ....

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

mc.michu pisze:- na czyich warunkach? forum czy Aquaela?
Mhm, tak, właśnie taką mamy umowę. Twoja przenikliwość umysłu rozszyfrowała nasz układ, teraz wszystko stracone. Tak naprawdę Pabian miał rację, słusznie napisał że to chamskie i żenujące, że Aquael nie da wszystkim co wysłali maila tych grzałek, bo przecież tak nie może być! I tylko dla tego, że jestem tu adminem to napisałem tą odpowiedź, wcale prywatnie nie uważam ten post za przesadzoną pretensje do Aquaela. Tak naprawdę popieram te zarzuty, ale miałem nóż na gardle i musiałem tak napisać... ja nie mogę, michu, weź lepiej porób coś w baniaku zamiast wymyślać takie głupoty!
Pabian pisze:Dajmy spokój ,nie ma co się kłócić , niepotrzebnie się w ogóle wynurzałem ....miałem zły dzień i tyle ,mogłem setkę walnąć, a nie tu się unosić ....
Bez przesady, można napisać swoją opinię, o to przecież chodzi. Ale ja tak samo mam prawo się nie zgodzić z tym i napisać, że to zdecydowanie przesadzone (chodziło mi głównie o użyte słowa 'chamstwo' i 'żenada'), które moim prywatnym zdaniem nijak się mają do zaistniałej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 2012-10-30, 16:26 przez Kubiszon, łącznie zmieniany 1 raz.

mc.michu
Kontakt:

Post autor: mc.michu »

Kubiszon pisze:michu, weź lepiej porób coś w baniaku zamiast wymyślać takie głupoty!
porobiłbym ale Aquael nie chce mi baniaka do testów przysłać :D
Moje pytanie o warunki nie było po to żeby rozszyfrowywać jakieś "układy" po prostu kilka razy miałem "zaszczyt" negocjować różne warunki sponsoringu i uwierz mi że niektóre firmy tak postępują. Nie wspomne o tym że jak już wyślą coś do testów to oczekują obiektywnej opini, obiektywnej dla siebie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”