[160l] Micro tank
Baniaczek został, że tak powiem "rozebrany na części pierwsze". Mchy rosły, rosły aż szlag je trafił. Jedyne co nadal się rozrastało to microsorium tak więc musiałem coś z niego zrobić. Zamysł bym następujący - Ma być prosto, czysto, bezobsługowo i mają być tu welony(ciut gryzie się to z czysto
). Aranżacja była taka, aż nie doszedłem do miseczki z krypciami które no nie dało radu gdzieś musiałem ulokować. Tak więc póki co welonów nie będzie bo mordami wyrwałyby wszystko z korzeniami.
Aranżacja(jak to hucznie brzmi
) ma 2 dni, woda lekko mętna bo nie płukałem piasku tak więc kijowe fotki(zresztą jak zwykle w przypadku tego szkła, którego to za Chiny ludowe fotografować nie umiem).
Całość w 2 dni istnienia

Z ryb póki welonów brak(i pewnie nie będzie jeśli osiągnę to co chcę - czyli dzicz totalna z poprzerastanymi krypciami) jest stadko 20 drobnoustków czerwonych na które do chorowałem długo ale zawsze ich cena mnie odstraszała. No ale raz można zaszaleć
Jestem w tych rybach totalnie zakochany, mam je od wczoraj a już nie mogę oderwać od nich oczu. Mają bardzo interesujące zachowania i doczekać się nie mogę aż podrosną i zaczną się walki samców.

Jest też stadko kirysów strebych i niezliczona armia helenek

A na koniec cała moja akwarystyka w jednym zdjęciu

Aranżacja(jak to hucznie brzmi

Całość w 2 dni istnienia

Z ryb póki welonów brak(i pewnie nie będzie jeśli osiągnę to co chcę - czyli dzicz totalna z poprzerastanymi krypciami) jest stadko 20 drobnoustków czerwonych na które do chorowałem długo ale zawsze ich cena mnie odstraszała. No ale raz można zaszaleć

Jestem w tych rybach totalnie zakochany, mam je od wczoraj a już nie mogę oderwać od nich oczu. Mają bardzo interesujące zachowania i doczekać się nie mogę aż podrosną i zaczną się walki samców.

Jest też stadko kirysów strebych i niezliczona armia helenek

A na koniec cała moja akwarystyka w jednym zdjęciu

Ostatnio zmieniony 2012-10-26, 21:42 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.
Czas na UP.
Ostatnio mam ogromne problemy z tym akwarium. Nie! Jak się dobrze zastanowić to większość aranżacji jakoś mi tu nie wychodzi, a gdy coś zaczynało się układać atakował mnie glon i po sprawie. Jedynie z pierwszej wersji powstałej w 2008 roku(bosz! to akwarium ma już 5 lat? Nic dziwnego, że całe jest porysowane
Chyba przy okazji jakiejś zmiany aranżacji kupię nowe szkło) byłem zadowolony.
Tak to teraz wygląda; prawa strona do poprawek - muszę jakieś wyższe krypcie kupić i powtykać za korzeniem

Jeden z 2 samców betta

No, a w miejsce drobnoustków(które to pływają teraz w 112l BW) są titeyki

Ostatnio mam ogromne problemy z tym akwarium. Nie! Jak się dobrze zastanowić to większość aranżacji jakoś mi tu nie wychodzi, a gdy coś zaczynało się układać atakował mnie glon i po sprawie. Jedynie z pierwszej wersji powstałej w 2008 roku(bosz! to akwarium ma już 5 lat? Nic dziwnego, że całe jest porysowane

Tak to teraz wygląda; prawa strona do poprawek - muszę jakieś wyższe krypcie kupić i powtykać za korzeniem

Jeden z 2 samców betta

No, a w miejsce drobnoustków(które to pływają teraz w 112l BW) są titeyki

Ostatnio zmieniony 2013-01-10, 16:52 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezsanchez
yorki111, a gdzie tytułowe mchy?? :p
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]