I dobrze, coraz bardziej podobaja mi sie zbiorniki z roslinami wolnorosnącymi, które swoje piekno ukazuja po jakims czasie i przy których nie trzeba biegac z nozyczkami. Soczysta zieleń mchów i mikrozoriów do mnie przemawia bardzo, ale to kwestia czywiscie gustu. Jako trawnik skoro masz co2 i dośc mocne światełko, dałbym jednak małego henia, wydaje mi sie, że bedzie sie w tym litrazu przy tej zieleninie prezentował super. Wzglednie, mozna nie dac na trawniczek nic, i tak wyglada to oki.Tak czy siak czekam na dalszy rozwój wydarzeń i gratuluje udanego startu.Zafira pisze:Tutaj nie będzie żadnych tego typu roślin, bo to nie będzie holeder
[112L] Zafiry"Drobniczkowe pigmejowo"
Ostatnio zmieniony 2012-09-27, 21:39 przez lukaszLDZ, łącznie zmieniany 1 raz.
Łukasz
Ruch jak na Marszalkowskiej
Rozumiem,ze kamienie stanowia podpore po badyle,ale szkoda rowniez tak ich moze zakrywac.
Pokazalbym bardziej te kamienie ich fakture,przysuwajac je ku przedniej szybie,a pod korzenie dalbym zwyklaka z ulicy.

Rozumiem,ze kamienie stanowia podpore po badyle,ale szkoda rowniez tak ich moze zakrywac.
Pokazalbym bardziej te kamienie ich fakture,przysuwajac je ku przedniej szybie,a pod korzenie dalbym zwyklaka z ulicy.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
A tak przy okazji Krzychu....te kostki , które Ci robiłem na początku roku to już zalałeś ???!!krzych0062 pisze: Widzisz Krzyś...Twoja cierpliwość została wynagrodzona...i "robota" również. Oczywiście pod postacią ciekawej bańki

Sorrki ,Gosiu za zaśmiecanie , ale Krzych się sam wychylił

- krzych0062
Nie miałam jakiejś sztywnej koncepcji, wiem co mi się podoba i zrobiłam na wyczucie, właśnie dosłownie w 15 minut to ułożenie. Zajrzałam do beczek, wyjęłam jakieś korzonki, jeden największy, na którym opiera się cała aranżacja, taki przewodni motyw, pokombinowałam na szybko jak by je ułożyć w akwarium, przyłożyłam roślinki, bo jeszcze nie są umocowane, meszki luzem leżą jeszcze i to tyle.Teraz dopiero będę coś robić więcej i wstawiać fotki na bieżąco, chociaż nie cierpię robić fotek3runer pisze:czlowiek polozy sie wczesniej spac i go takie cukiereczki omijaja :P
Gosiu baniaczek super, lekki, delikatny aranz, a to, ze stworzony w 15 minut mowi tylko o talencie i posiadanej wczesniej koncepcji
bede sledzil, rob czesto zdjecia

"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Dziś dopiero ulokowałam roślinki i umocowałam je tak jak ma to być, wpuściłam też rybki i krewetki. Akwarium ma dopiero 9 dni, także dopiero się rozwija:

Ostatnio zmieniony 2012-10-06, 20:56 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
- krzych0062