Usuwanie postów
Usuwanie postów
Witam,
czy najlepszą metodą stosowaną przez admina lub moda jest kasowanie tematów (postów) niż odpowiadanie na nie ??!!
Już nie pierwszy raz zdarzyło się że mój post został usunięty (nie naruszał zasad forum), tym razem usunięte posty dotyczyły tematu konkursu na najlepszy sklep.
czy najlepszą metodą stosowaną przez admina lub moda jest kasowanie tematów (postów) niż odpowiadanie na nie ??!!
Już nie pierwszy raz zdarzyło się że mój post został usunięty (nie naruszał zasad forum), tym razem usunięte posty dotyczyły tematu konkursu na najlepszy sklep.
Ostatnio zmieniony 2009-02-17, 15:36 przez cina, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja była Tanganika -
OK, jasne, ale ja tylko pytałem jak z wynikami konkursu na najlepszy sklep bo miały być już już i do tej pory nie ma. Jeżeli ekipa prowadząca nie jest w stanie ogłosić wyników konkursu bo coś tam to trzeba poinformować użytkowników i zainteresowanych, sami (mody, admin) stworzyli regulaminy więc niech ich przestrzegają. A usuwanie postów to zamknięcie, oddalenie tematu, niewygodne posty się usuwa i tyle.
Moja była Tanganika -
Nie dorabiaj tu całej teorii spiskowej. Nikt nie usuwa "niewygodnych" postów, chyba zbytnio się wczułeś w całą sytuację... Wyniki będą. Mamy problemy natury logistycznej, chcemy ogłaszając wyniki dać dyplomy, na których ma widnieć logo forum, którego póki co nie ma. Cierpliwości, w końcu jesteś akwarystą. Cieszymy się, że tak Cię to interesuje i staramy się naprawdę szybko wszystko robić, ale prace związane z organizacją 100lecia i zwykłe działania przy forum i tak zużywają cały nasz czas wolny przeznaczony na te "akwarystyczne" cele.
Może i za bardzo się wczułem, ale nie lubię jak mnie i moje wypowiedzi ktoś niepoważnie traktuje (żeby nie powiedzieć brzydko). Nie był to pierwszy raz kiedy posty z takim pytaniem i w tej sprawie zostały usunięte, bez podania odpowiedzi. Moja cierpliwość jest wybiórcza i akwarystyka nie ma tu znaczenia
. Zachowujecie się czasem jak urzędnicy w naszym biurokratycznym kraju.
To nie można było tego napisać od razu ?

Wyniki będą. Mamy problemy natury logistycznej, chcemy ogłaszając wyniki dać dyplomy, na których ma widnieć logo forum, którego póki co nie ma.
To nie można było tego napisać od razu ?
Moja była Tanganika -
Też mam pytanie o podobnej tematyce;)
Np: Jest konkurs na nano zbiornik itp. pełne info.
Domyślam się że w tym temacie nie można pisać bo to w celach informacyjnych ale nie można dać znać że tu nic nie piszemy? Bo ja chciałem zapytać ile osób się od nas zgłosiło:D:]
Np: Jest konkurs na nano zbiornik itp. pełne info.
Domyślam się że w tym temacie nie można pisać bo to w celach informacyjnych ale nie można dać znać że tu nic nie piszemy? Bo ja chciałem zapytać ile osób się od nas zgłosiło:D:]
Malawi 150l
już jest 25l :D czeka na obsadę
już jest 25l :D czeka na obsadę
- megalomaniacc
- Moderator
- Administrator
- Administrator
Usuwanie postow
Hahahaha to mnie przypadl zaszczyt napisania 1500 posta panowie to jest sukces mamy 1500 postow a ja przeczytalem kazdy chodzby nie wiem jak glupi zart wszystkie byly przeciez inteligentne czy nudne ale spoko bo nawet nudne posty byly fajne...