Azoo Carbon Plus
Azoo Carbon Plus
Czy ktoś z Was stosował ten preparat?
Zachwalają że jest bardziej wydajny niż np Easy Carbo, ciekaw jestem czy to jest to samo czy jednak to inny skład?
Zachwalają że jest bardziej wydajny niż np Easy Carbo, ciekaw jestem czy to jest to samo czy jednak to inny skład?
Ostatnio zmieniony 2012-07-23, 16:22 przez Slaweka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ma mieć to samo ale to jest chińskie... a puki ktoś tego nie przetestuje to ciężko powiedzieć. W sumie to firma wywodzi się z tych "lepszych" Chin więc może to nie jest takie złe!? Firma istnieje od lat 70 XX w.
Ostatnio zmieniony 2012-07-23, 20:30 przez Prospero, łącznie zmieniany 1 raz.
Po czym to stwierdzasz, dla mnie okimichal.l pisze:po czym to stwierdzaszlukaszLDZ pisze:delikatne i dobre środki,bo jak dla mnie ta firma to kit

Łukasz
Jako ciekawostkę dodam, że otrzymałem jako reklamę tego środka ulotkę z opisem produktu. Na ulotce jest ilustracja fotograficzna z przeprowadzonego testu preparatu - dwa akwaria, w jednym stosuje się Azo carbon a drugi bez stosowania tego środka. Na jednym ze zdjęć jest porównanie testów na zawartość CO2, w akwarium w którym nie stosowano środka kolor niebieski (niedobór CO2), w akwarium w którym był stosowany poziom CO2 w normie (kolor zielony).
Wydawało mi się, że tego typu środki nie wpływają na parametry wody.
Edit
Jeszcze ciekawy wzór z ulotki
Azoo Carbon Plus+O2 -> CO2+H2O
Wydawało mi się, że tego typu środki nie wpływają na parametry wody.
Edit
Jeszcze ciekawy wzór z ulotki
Azoo Carbon Plus+O2 -> CO2+H2O
Ostatnio zmieniony 2012-07-24, 10:31 przez Slaweka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Witek Miszczak