powrót do akwarystyki
powrót do akwarystyki
nie wiem czy w odpowiednim miejscu
zakładam z synem akwarium [ niedawno kupiłem 63 litrowe ] ale mam chęć na większe [ 300 l ]
nie krzyczcie gdy będę w złym miejscu pisał/pytał
miałem akwaria ale było to 25 lat temu - czasy i wszystko co z akwarystyką pozmieniało się jestem zielony w temacie
a- w tym małym mam pyszczaki Malawi
jestem z Pabianic
zakładam z synem akwarium [ niedawno kupiłem 63 litrowe ] ale mam chęć na większe [ 300 l ]
nie krzyczcie gdy będę w złym miejscu pisał/pytał
miałem akwaria ale było to 25 lat temu - czasy i wszystko co z akwarystyką pozmieniało się jestem zielony w temacie
a- w tym małym mam pyszczaki Malawi
jestem z Pabianic
Ostatnio zmieniony 2012-06-04, 17:29 przez piotr880, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr
piotr880 pisze:[ niedawno kupiłem 63 litrowe ]
piotr880 pisze:w tym małym mam pyszczaki Malawi
To dobrze że do nas zawitałeś ale szkoda że dopiero teraz jak już masz pyszczaki w kilku kroplach wodypiotr880 pisze:jestem zielony w temacie

Panele, Podbitki - Solidnie
Pozdrawiam
Romek
Pozdrawiam
Romek
- leniwiec19
dobre pytanie - jakie mi się podobają
hm - każde mi się podoba jeśli troszkę więcej w nim ryb pływa
ale i pyszczaki są fajne , dawno temu miałem ryby z wielu gatunków w jednym zbiorniku
teraz widzę że inaczej jest
generalnie nie jestem zdecydowany na coś konkretnego - poprzeglądam fotki z rybami w wujku Google , może coś w oko wpadnie
ale i pyszczaki są fajne , dawno temu miałem ryby z wielu gatunków w jednym zbiorniku
teraz widzę że inaczej jest
generalnie nie jestem zdecydowany na coś konkretnego - poprzeglądam fotki z rybami w wujku Google , może coś w oko wpadnie
Ostatnio zmieniony 2012-05-25, 04:33 przez piotr880, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotr
A ja przykładowo nie odróżniam smaków piwa, jestem w tym laikiempiotr880 pisze:dobre pytanie - jakie mi się podobają

Każdy początkowo tak ma, że podoba się większość rzeczy, ale jak troszkę zagłębisz się w akwarystykę, to zapewniam Cię, że wybierzesz sobie jakiś wiodący nurt i w tym kierunku będziesz chciał zmierzać. Dlatego musisz się teraz pokręcić we wszystkim, pooglądać akwaria, poczytać trochę i wybrać co dla Ciebie najlepsze

A to co było w akwarystyce 25 lat temu i dziś, to jest świat, bardzo wiele się zmieniło, wiele mitów zostało obalonych, wiele starych poglądów zakwestionowanych, napłynęło mnóstwo nowych gatunków roślin i ryb.
Ostatnio zmieniony 2012-05-28, 20:40 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie