[135l] jesienne drzewo
hengelki ładnie by się komponowały do czwartku mam czas do namysłu ;] a póki co muszę troche poprzesadzać bo małe porządki trzeba zrobić, jak narazie sporo róźdzycy kolosów poszło do kosza( do niczego się nie nadawały ;/) ładne 3 plany w postacj schodów kręconych się porobiły w okół drzewa coś postaram się dziś albo jutro zamieścić to sami zobaczycie ;]
p.s jutro kilka pigmeków i krewetek amano dojdzie :)
p.s jutro kilka pigmeków i krewetek amano dojdzie :)
- krzych0062
To może ja się wypowiem skoro podrzuciłem Ci te ryby, a dodatkowo sam je posiadam.
Dużej krewetki nie tkną bo jest za duża
Natomiast świeżaka bardzo chętnie skubną. Jeśli masz kryjówki a u Ciebie ich chyba raczej nie brakuje, to populacja będzie się powiększać. Jasne że rybcie trochę podjedzą, ale nie na tyle żeby krewetki wymarły 
Dużej krewetki nie tkną bo jest za duża

Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.
Póki co pojawiło się 25 pigmejów ;) i chyba 3 krewetki amano ( póki co widziałem tylko 1) przydało by się jeszcze ze 20 bo obecną obsadę jak się schowa w gąszcz dosłownie nie widać heheh
Mam takie pytanie na ile mam butla starcza, pytanie skierowane do osób które podają 24/h powiedzmy około 1-2 bąble na sekund na ile wam butla wystarczy i jakiej jest pojemności ????
Mam takie pytanie na ile mam butla starcza, pytanie skierowane do osób które podają 24/h powiedzmy około 1-2 bąble na sekund na ile wam butla wystarczy i jakiej jest pojemności ????