Podejrzewałem że kakadu może coś miec na przeciwko mimo że to dla nich raczej nie będzie duża konkurencja ale zawsze konkurencja.
Pomysł Kinga bardzo mi się podoba, sądzę że może wypalić i widzę to własnie tak jak napisałem każdy ma swój zbiornik jedne max dwa płaci za niego z ryczałtu i działa.
Warunkiem jest żeby łodziałem wiedzieli że jest stała giełda akwarystyczna oparta o hobbisyczne hodowle. Zeby nie musioeli do niej specjalnie jechac więc to nie może być oddzielny sklep zoologiczny tylko miejsce odwiedzane a giełda akurat tam jest. Dlatego wystawa w manu wydaje mi się najlepsza ale napewno nie jest to jednyne korzystne miejsce w łodzi.
Fajnie by było żeby był jakiś sponsor lub firma\sklep pod parasolem której coś takiego się zorganizuje. myślałem w pierwszej chwili o aquael. oni się włączają we wszelkie wystawy i konkursy może akurat chcieli by zasponsorować np w formie filtrów taką inicjatywę. A moze nawet dyrekcja tesco na widzewie znalazła by kilka metrów dodatkowych na cos podobnego. Jeden śmiały musi się przejść i popytać (tylko musi wiedzieć jak to ma wygladać) może pomysłodawca tej znacnej inicjatywy