metronidazol
metronidazol
Witam!!!!
Chciałbym zapytać czy ktoś wiem gdzie mozna dostać lub chcialby odsprzedać metronidazol
Potrzebny do odrobaczenia
Chciałbym zapytać czy ktoś wiem gdzie mozna dostać lub chcialby odsprzedać metronidazol
Potrzebny do odrobaczenia
Ostatnio zmieniony 2012-01-07, 18:53 przez Marcin I, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych0062
- krzych0062
- krzych0062
Również nie słyszałem aby farmaceuta wypisywał receptę a następnie jak rozumiem ją realizował.Ponieważ metronidazol do niedawna był jednym z najpopularniejszych specyfików na "paletkowe" problemy też wiele razy udawałem się po niego do apteki bez recepty i po dłuższych lub krótszych tłumaczeniach zawsze z nim z apteki wychodziłemkrzych0062 pisze:maqpax napisał/a:
farmaceuta wypisze ci receptę,
pierwszy raz słyszę o czymś takim
Choć niejednokrotnie kupowałem ten lek, czasem "chciałem bez recepty", ale ani razu nie usłyszałem od...no teraz rozumiem...to były farmaceutki...może facet wypisałby

discus6
Od razu do kliniki weterynaryjnej. Poszedłem, powiedziałem o co chodzi (dla ryb). Gość wyszukał w mądrej książce sposób serwowania, z podmianą 30% wody co 3 dni włącznie, stwierdził że lepiej dla ryb nadaje się ten specyfik nie w tabletkach, a w płynie w opakowaniach podawanych do kroplówek, za 15 zet nabyłem porcję odpowiadającą 500 jednostkom bez zbędnej wypełniającej masy tabletkowej. Dodatkowo zaoferowali mi mikroskopowe i inne, jeśli konieczne, badanie ryb, gdyby nie pomogło.Marcin I pisze:Jak tak mówicie to spróbuje w Aptece ale coś mi się wydaje że jak nikt nie ma to pozostanie mi weterynarz
- krzych0062