Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Pani niezadowolona zrobiła wielką burzę w szklance wody i to wszystko przez te nieszczęsne 20 zł. Boże jacy "złodzieje" tam pracują hehe :mrgreen:.Sprawa raczej nadaje się do sądu,a nie na forum :-).

chwialek

Post autor: chwialek »

Trochę odgrzebię stary temat bo widać odnosi on pozytywne skutki ( RYBARIUM) po dość długich bojach o ceny internetowe/stacjonarne sklep poszedł w stronę dobra klienta (chociaż zarejestrowanego na forum). Zmiana postawy na duży +

Natomiast sklep NASHOP po przeprowadzce na Bratysławską, albo ja mam takiego pecha albo właściciele zmienili podejście do klienta. 2 razy jechałem z Poznania do Łodzi po to by usłyszeć od starszego pana pilnującego dobytku, że "nic nie sprzeda bo nie zna cen, syna nie ma, będzie dopiero po 17.30" byłem w Łodzi około 15. Ocenę profesjonalizmu, szacunku dla klienta, pozostawiam forumowiczom. -

Awatar użytkownika
Maran

Post autor: Maran »

chwialek pisze:Natomiast sklep NASHOP po przeprowadzce na Bratysławską, albo ja mam takiego pecha albo właściciele zmienili podejście do klienta. 2 razy jechałem z Poznania do Łodzi po to by usłyszeć od starszego pana pilnującego dobytku, że "nic nie sprzeda bo nie zna cen, syna nie ma, będzie dopiero po 17.30" byłem w Łodzi około 15. Ocenę profesjonalizmu, szacunku dla klienta, pozostawiam forumowiczom. -
Witam.
Cóż przykro mi ale tak to już jest w każdy czwartek, około godziny 15-tej wyjeżdżam na giełdę i wracam około 17:30-18-tej. Zawsze możesz coś kupić w sklepie internetowym zaznaczyć opcję odbioru osobistego i powiadomić mnie kiedy chcesz to odebrać.

Sklep aktualnie prowadzę bardziej rodzinnie ale kto wie może za jakiś czas się to zmieni.
Pozdrawiam
Marcin

Awatar użytkownika
3runer
Kontakt:

Post autor: 3runer »

po przeczytaniu tematu odnośnie wrocławskiej wystawy nabrałem ochotę do odwiedzenia kilku sklepów, w rybarium już byłem, mógłbym prosić o wpisy z adresami sklepów, których właściciele lub pracownicy się wypowiadali??

nie wiem na ile informacje w tym temacie są aktualne

pozdrawiam
Co by tu napisać... :-P

Awatar użytkownika
Maran

Post autor: Maran »

3runer pisze:po przeczytaniu tematu odnośnie wrocławskiej wystawy nabrałem ochotę do odwiedzenia kilku sklepów, w rybarium już byłem, mógłbym prosić o wpisy z adresami sklepów, których właściciele lub pracownicy się wypowiadali??

nie wiem na ile informacje w tym temacie są aktualne

pozdrawiam
Nadal - Bratysławska 10A, zapraszam.
Pozdrawiam
Marcin

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”