u mnie żadna. Ale nigdy nie brałem udziały w takiej imprezie i nie wiem co i jak . Dlatego sie podpiołem pod pytania paluszekrybnyLukiki pisze:Panowie,a co to za filozofia jest przynieść 15-20 litrów wody do shrimp seta?
Konkurs nano
-
Termin zgłoszeń upływa 16 maja.
Ostatnio zmieniony 2011-05-04, 18:50 przez yorki111, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak nie będziesz siedział,to kolega z akwarium obok zrobi Ci kipisz z aranżacją
Nie,no raczej nie,bo po co?

Nie,no raczej nie,bo po co?
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
kurcze..... polska organizacja... my w Lodzi nie potrafimy lepiej ???
podobno mam byc sedzia w tym konkursie ;)
Ma ktos konkretne informacje chcialbym zaprosic mozliwie duzo osob do wspolzawodnictwa !
Czy ktos ma zasady konkursu, opis konkursu, nagrody, sponsorow ??? Halo organizatorzy z Lodzkiego Forum ???
podobno mam byc sedzia w tym konkursie ;)
Ma ktos konkretne informacje chcialbym zaprosic mozliwie duzo osob do wspolzawodnictwa !
Czy ktos ma zasady konkursu, opis konkursu, nagrody, sponsorow ??? Halo organizatorzy z Lodzkiego Forum ???
Ostatnio zmieniony 2011-05-09, 17:05 przez Pawel ANW, łącznie zmieniany 1 raz.
- martinezsanchez
czyli, ze nie wykorzystujemy potencjalu??poligraphica pisze:kurcze z Pawlem rozmawialem i podobno M.C. ma wszystko wiedziec i p. Zarzycki z aquaela :)
....szkoda bo jak zwykla nie wykorzystujemy swoich szans na rozglos .... swoich lodzki.... bo akurat w lodzi mamy fajnych aquadesignerow ktorzy moga powalczyc o prymat
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
wicie moi Przyjaciele ...no tak uwazam ..... Lodz takie wielkie miasto tylu wspanialych kreatywnych aquadesignerow .... tak uwazam ze nie wykorzystujemy swojego potencjalu i skpiamy sie wokol innych zamiast dbac o swoje ...naprawde bardzo dobre podworko .....
oki juz wiem wiecej / zgloszenia ze sie chce zrobic konkursowy zbiornik slemy na atoll zoo.... w skladzie sedziowskim jest Pawel Szewczak, Pan Zarzynski z Aquaela, Jan D. Bastmeijer i ja z NAacademy.pl
slchajcie ma to wygladac tak : wysylasz maila do atola i masz do Lodzi na targi przywiezc co chcesz byle zmiescilo sie do shrimp seta aquaela 20-tki .......
oki juz wiem wiecej / zgloszenia ze sie chce zrobic konkursowy zbiornik slemy na atoll zoo.... w skladzie sedziowskim jest Pawel Szewczak, Pan Zarzynski z Aquaela, Jan D. Bastmeijer i ja z NAacademy.pl
slchajcie ma to wygladac tak : wysylasz maila do atola i masz do Lodzi na targi przywiezc co chcesz byle zmiescilo sie do shrimp seta aquaela 20-tki .......
Fajnie, może wspólnie się wszystkiego dowiemy:)poligraphica pisze:oki juz wiem wiecej / zgloszenia ze sie chce zrobic konkursowy zbiornik slemy na atoll zoo.... w skladzie sedziowskim jest Pawel Szewczak, Pan Zarzynski z Aquaela, Jan D. Bastmeijer i ja z NAacademy.pl
To akurat wiadomo od początku. Teraz pozostaje się dowiedzieć co z terminem urządzania no i nagrodami.poligraphica pisze: slchajcie ma to wygladac tak : wysylasz maila do atola i masz do Lodzi na targi przywiezc co chcesz byle zmiescilo sie do shrimp seta aquaela 20-tki .......