Łódzkie forum terrarystyczne

ODPOWIEDZ
mc.michu
Kontakt:

Łódzkie forum terrarystyczne

Post autor: mc.michu »

Witam
Zauważyłem że na tym forum akwarystycznym temat terrarystyki jest bardzo mało rozwijany. Mam w związku z tym pytanie, czy istnieje coś takiego jak łódzkie forum terrarystyczne? Coś na wzór forum akwarystycznego?

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Post autor: Alchemik »

Terrarystką się nie interesuję więc nie jestem na 100% pewien, ale z mojej wiedzy wynika, że nie ma.
ŁFA powstało pod patronatem Łódzkiego Stowarzyszenia Akwarystów i Terrarystów. Dlatego mamy również dział terrarystyczny. Odnoszę wrażenie, że terrarystka nadal jest niszowym hobby i może dlatego nie ma czegoś czego oczekujesz. Ale bardzo chętnie będziemy was, terrarystów widzieć na naszym forum. Jeśli dział będzie się ładnie rozwijał, można pomyśleć o poszerzeniu jego działalności.
Pozdrawiam
Piotr

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

http://www.terrarium.com.pl/

może nie Łódzkie no ale chyba największe i najepsze.

http://www.terrarium.com.pl/spis/showw.php?id=5 2001 użytkowników z Łódzkiego w tym 999 z samej Łodzi więc jak widać terrarystów też jest sporo.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Właśnie zaprzepaściłeś szansę na rozwój naszego działu terrorystycznego ;-)

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

Najgorsze jest to że mój brat można powiedzieć że jest początkującym terrarystą bo ma gada i mimo usilnych prób wybrał tamto forum :P

Nasze musi poczekać na jakich akwa-terrorystów. Ja jak założe vivwarium to napisze conieco :) bedzie jeden wątek więcej :)

jabol

Post autor: jabol »

Kubiszon pisze:Właśnie zaprzepaściłeś szansę na rozwój naszego działu terrorystycznego ;-)

yyy tam...jakby sie glebiej zastanowic..to kazdy z nas tutaj jest lub bedzie terrarysta..bo przeciez kazdy trzyma (lub bedzie predzej czy pozniej) trzymac "GADZINE" w swoim domu :)

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

Ale niestety Jabol przez te 'GADZINY' dział terrarystyczny naszego forum się nie rozwija:p
Posiadanie zwierząt NIE JEST obowiązkiem, natomiast ich posiadanie RODZI OBOWIĄZKI.

Awatar użytkownika
nefrete1
Kontakt:

Post autor: nefrete1 »

Nooooooooooooooooo pewnie!
Prawda jest taka, że jak gad i gadzina wracają razem z pracy to gadzinę się gania do garów a gad sobie łapkami w akwarium grzebie :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”