Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !
- paluszekrybny
O, to będę musiał się tam wybrać, niedaleko mam. Nie wiedziałem że tam też jest sklep, w Centrum Handlowym Retkinia też jakiś malutki jest... A mieli krewetki ?
Ostatnio zmieniony 2010-06-04, 21:13 przez paluszekrybny, łącznie zmieniany 1 raz.
- paluszekrybny
Nie wiem czy wiecie, ale od jakiegoś czasu NA Academy znajduje się w Łodzi przy ul. Retkińskiej (około 200m przed McDonald"s, po lewej stronie idąc od Zoo).
Zobaczyłem sklep z którego po prostu nie chce się wyjść - dosłownie i w przenośni ;) W sklepie na wprost pięknych akwarii roślinnych znajduje się kanapa, w której to każdy może spocząć i podziwiać zbiorniki. To zbiorniki pokazujące ,,warsztat" aranżacyjny właścicieli sklepu :)
Dalej znajdują się zbiorniki z rybami/krewetkami w ciągłej sprzedaży, i pomimo to akwaria te prezentują się w taki sposób, że niektórzy z Was nie mają takich w domu ................. jako jeden dekoracyjny ;)
Na koniec mogę napisać jedno - warto odwiedzić, i przekonać się że nie ma żadnej konkurencji
Zobaczyłem sklep z którego po prostu nie chce się wyjść - dosłownie i w przenośni ;) W sklepie na wprost pięknych akwarii roślinnych znajduje się kanapa, w której to każdy może spocząć i podziwiać zbiorniki. To zbiorniki pokazujące ,,warsztat" aranżacyjny właścicieli sklepu :)
Dalej znajdują się zbiorniki z rybami/krewetkami w ciągłej sprzedaży, i pomimo to akwaria te prezentują się w taki sposób, że niektórzy z Was nie mają takich w domu ................. jako jeden dekoracyjny ;)
Na koniec mogę napisać jedno - warto odwiedzić, i przekonać się że nie ma żadnej konkurencji

- martinezsanchez
jak dla mnie to najlepszy sklep w lodzi (jesli chodzi oczywiscie o krewetki i wszystko co z nimi zwiazane:)))
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]
niezadowolona pisze: Po powrocie do domu i sprawdzenie cen z paragonu z tymi które znajdują się na stronie okazało sie że zostaliśmy oszukani na około 20 zł - super zysk, zważywszy na to że gdyby nas nie wykiwał przyszlibyśmy po rybki za około 200 zł. Jego strata - NIE POLECAM TEGO SKLEPU.
Nie zostaliście oszukani. Na stronie Rybarium jest napisane,że ceny na stronie obowiązują tylko podczas zakupów internetowych.
-