z przyczyn ekonomicznych podejmę nową pracę lub drugi etat
z przyczyn ekonomicznych podejmę nową pracę lub drugi etat
szukam pracy nie ważne jaka może być fizyczna byle kwota godzinowa była większa bądź równa 10zł.
Moje dane to student 3 roku BIOLOGII
-specjalnoś biologia eksperymentalna:
wykonywanie testów, analiz chemicznych
praca w laboratorium na roślinach i zwierzętach.
Wcześniejsze prace które podejmowałem:
-Ogrodnik i omninaprawiacz w jednym z Hoteli.
-Pomocnik murarza proste aczkolwiek ciężkie prace budowlane stawianie domu od A DO Z
-Skręcanie mebli pracowałem jako podpinka pod sklep z meblami Siora sprzedawała meble w paczkach a ja je skręcałem ludziom za 10% wartości
-Praca w żwirowni przy segregacji kamienia brukowego.
-Akwarium w Manufakturze 2 lata
-Hurtownia ryb akwariowych
Nie boję się ciężkiej pracy mogę harować jak wół byle były z tego regularne profity.
Jeśli potrzebuje ktoś pracownika w zakresie moich umiejętności i nie tylko małe przeszkolonko też zniosę. Byłbym NIEZWYKLE WDZIĘCZNY
Damian Lewiński tel.889551279
Moje dane to student 3 roku BIOLOGII
-specjalnoś biologia eksperymentalna:
wykonywanie testów, analiz chemicznych
praca w laboratorium na roślinach i zwierzętach.
Wcześniejsze prace które podejmowałem:
-Ogrodnik i omninaprawiacz w jednym z Hoteli.
-Pomocnik murarza proste aczkolwiek ciężkie prace budowlane stawianie domu od A DO Z
-Skręcanie mebli pracowałem jako podpinka pod sklep z meblami Siora sprzedawała meble w paczkach a ja je skręcałem ludziom za 10% wartości
-Praca w żwirowni przy segregacji kamienia brukowego.
-Akwarium w Manufakturze 2 lata
-Hurtownia ryb akwariowych
Nie boję się ciężkiej pracy mogę harować jak wół byle były z tego regularne profity.
Jeśli potrzebuje ktoś pracownika w zakresie moich umiejętności i nie tylko małe przeszkolonko też zniosę. Byłbym NIEZWYKLE WDZIĘCZNY
Damian Lewiński tel.889551279
Ostatnio zmieniony 2010-06-06, 20:51 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
a gdzie trzeba byłoby się zgłosić?
I kolejna sprawa czy moja dziewczyna mnie do domu wpuści?
Choć w obecnej sytuacji nawet to by mnie ratowało dało by się na tym zarobić 2 koła na miesiąc nie będąc totalnym palantem?
Linie sobie sam wybierasz czy masz narzuconą. Wolałbym uczciwą pracę ale gdybym był takim kanarem jak ten dziadek co 99 jeździ w niedziele rano to czemu nie. Poczytałem trochę o kanarach i tym jacy powinni być, a jacy są i ile zarabiają powiem wam ze niezła różnica między realem, a wizją kanara mpk systemm-u czy tam innej firmy.
Ma ktoś jakieś inne propozycje jeszcze?
I kolejna sprawa czy moja dziewczyna mnie do domu wpuści?
Choć w obecnej sytuacji nawet to by mnie ratowało dało by się na tym zarobić 2 koła na miesiąc nie będąc totalnym palantem?
Linie sobie sam wybierasz czy masz narzuconą. Wolałbym uczciwą pracę ale gdybym był takim kanarem jak ten dziadek co 99 jeździ w niedziele rano to czemu nie. Poczytałem trochę o kanarach i tym jacy powinni być, a jacy są i ile zarabiają powiem wam ze niezła różnica między realem, a wizją kanara mpk systemm-u czy tam innej firmy.
Ma ktoś jakieś inne propozycje jeszcze?
Ostatnio zmieniony 2010-06-06, 21:27 przez king, łącznie zmieniany 4 razy.
to jest tak masz płacone od ilości wpłaconych mandatów. Dlatego trzeba łapać porządnych ludzi a niejak to sie u nas mówi ,, jaskóły". bo za zapłacony mandat masz 50% a mandat jest 100 zł :) wiec na dobrą sprawe ja robie tak ze łapie 3-4 osoby dziennie i spadam do domu. Jezdzisz gdzie chcesz i kiedy chcesz mozesz nawet do pabianic smigac. mosisz zrobic w miesiącu 400 kontroli pojazdów w tym 10 w nocy i 40 w pabianicach a reszte nie pamietam. Biuro nasze jest na narutowicza 77.
Nie ma, ale bedzie ;)
ostatnio jak byłam w Rybarium słyszałam rozmowę sprzedawcy z klientem, że potrzebują jakiegoś pracownika. Podejrzewam, że dużej kasy tam nie dostaniesz, bo w sumie potrzebują kogoś do pomocy(o ile już nie znaleźli). Powodzenia w poszukiwaniach 

Ostatnio zmieniony 2010-06-06, 22:16 przez sintawati, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja nienawidzę złodziei zwłaszcza wysokich chudych i w okularkach
Na szczęście przez wakacje nie będę studentem więc nie będą mogli mnie uniwerku wywalić wreszcie wymierzę sprawiedliwość
Ale za kanarami tez nie przepadam choć bywają wyjątki miałem kolegę byłego kanara, wspaniały człowiek świetny hodowca pielęgnic wszelkiej maści. Miał większą wiedzę o tych rybach niż wszystkie łepki z apisto wzięci do kupy. Więc nie wolno ocenia ludzi po zawodzie no chyba że są paskudnymi złodziejami takowych tylko lać po mordach

Na szczęście przez wakacje nie będę studentem więc nie będą mogli mnie uniwerku wywalić wreszcie wymierzę sprawiedliwość

Ale za kanarami tez nie przepadam choć bywają wyjątki miałem kolegę byłego kanara, wspaniały człowiek świetny hodowca pielęgnic wszelkiej maści. Miał większą wiedzę o tych rybach niż wszystkie łepki z apisto wzięci do kupy. Więc nie wolno ocenia ludzi po zawodzie no chyba że są paskudnymi złodziejami takowych tylko lać po mordach

Ostatnio zmieniony 2010-06-07, 08:39 przez king, łącznie zmieniany 1 raz.
może faktury by były :)wojtekr pisze:gdzieś na stacji benzynowej i forum tankuje za darmo
Moja była Tanganika -