Ranking sklepów z ofertą dla akwarystów Łódż i województwo !

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Wiem co mówię (piszę) i co widziałem.
Może teraz już sprzedali jeden bo był to gotowy aranż, a drugi z tego co widziałem taki handlowy.
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
maxim198

Post autor: maxim198 »

Incognito masz racje maja jeden baniak morski na ladzie(rewelacyjny) a drugi jest w trakcje aranzacji. polecam ten sklep w 100%

mc.michu
Kontakt:

Post autor: mc.michu »

Witam
Jeżeli chodzi o Cykadę to faktycznie jest to typowy sklepik. Nie jest wielki ale za to klimatyczny. Pan który tam sprzedaje może na pierwszy rzut oka wydać się gburowaty ale z rzeczywistości jest inaczej, zna się na rzeczy, wytłumaczy nawet tym najmłodszym. No i mam blisko :D:D
Polecam

king
Kontakt:

Post autor: king »

Byłem dzisiaj w sklepie w Galerii Retkińskiej i powiem wam pozytywnie się zaskoczyłem zdrowe ryby stosunkowo niedrogo jak na zoologiczny spory wybór jak na taki litraż.
Generalnie czysto schludnie i ładnie. kilka ciekawych ryb tez mieli :mrgreen:

Awatar użytkownika
paluszekrybny

Post autor: paluszekrybny »

O, to będę musiał się tam wybrać, niedaleko mam. Nie wiedziałem że tam też jest sklep, w Centrum Handlowym Retkinia też jakiś malutki jest... A mieli krewetki ?
Ostatnio zmieniony 2010-06-04, 21:13 przez paluszekrybny, łącznie zmieniany 1 raz.

king
Kontakt:

krewetek nie widziałem ale ryb mają sporo połowa litrażu Nashopu, a gatunków 3 albo 4 razy tyle i to nawet dość ciekawe :-P
Gady też mają ;-)

pchor_1

Post autor: pchor_1 »

a gdzie jest ta galeria retkińska?

Awatar użytkownika
matiolo1

Post autor: matiolo1 »

pchor_1 pisze:a gdzie jest ta galeria retkińska?
Klik :)

king
Kontakt:

pomyłka ten sklep jest w Centrum Handlowym Retkinia
drobna kucha sory :-P

Awatar użytkownika
paluszekrybny

Post autor: paluszekrybny »

king pisze:pomyłka ten sklep jest w Centrum Handlowym Retkinia
drobna kucha sory :-P

wiedziałem :-P gdyby był w Galerii Retkińskiej to bym już dawno o nim wiedział :mrgreen:

king
Kontakt:

sorki za zamieszanie w każdym razie fajne miejsce 8-)

Awatar użytkownika
furraan

Post autor: furraan »

Nie wiem czy wiecie, ale od jakiegoś czasu NA Academy znajduje się w Łodzi przy ul. Retkińskiej (około 200m przed McDonald"s, po lewej stronie idąc od Zoo).
Zobaczyłem sklep z którego po prostu nie chce się wyjść - dosłownie i w przenośni ;) W sklepie na wprost pięknych akwarii roślinnych znajduje się kanapa, w której to każdy może spocząć i podziwiać zbiorniki. To zbiorniki pokazujące ,,warsztat" aranżacyjny właścicieli sklepu :)
Dalej znajdują się zbiorniki z rybami/krewetkami w ciągłej sprzedaży, i pomimo to akwaria te prezentują się w taki sposób, że niektórzy z Was nie mają takich w domu ................. jako jeden dekoracyjny ;)
Na koniec mogę napisać jedno - warto odwiedzić, i przekonać się że nie ma żadnej konkurencji :!:

Awatar użytkownika
martinezsanchez

Post autor: martinezsanchez »

jak dla mnie to najlepszy sklep w lodzi (jesli chodzi oczywiscie o krewetki i wszystko co z nimi zwiazane:)))
[center]-------------->>> KREWETLANDIA - ZDJĘCIA KREWETEK <<<--------------
krewetki:
crystal red/black,
taiwan bee,
tiger black/blue[/center]

Awatar użytkownika
Marcinus
Kontakt:

Post autor: Marcinus »

niezadowolona pisze: Po powrocie do domu i sprawdzenie cen z paragonu z tymi które znajdują się na stronie okazało sie że zostaliśmy oszukani na około 20 zł - super zysk, zważywszy na to że gdyby nas nie wykiwał przyszlibyśmy po rybki za około 200 zł. Jego strata - NIE POLECAM TEGO SKLEPU.

Nie zostaliście oszukani. Na stronie Rybarium jest napisane,że ceny na stronie obowiązują tylko podczas zakupów internetowych.

niezadowolona

Post autor: niezadowolona »

Czytaj ze zrozumieniem... Kiedy zapytaliśmy się telefonicznie, powiedziano nam że ceny są takie same jak w sklepie stacjonarnym. Pozdrawiam.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”