Oto miejscze na wszelkie skargi i zażalenia na kinga

rozmowy na dowolne tematy
Zablokowany
aniolekzpazurem

Oto miejscze na wszelkie skargi i zażalenia na kinga

Post autor: aniolekzpazurem »

Z powodu zarzutów Kubiszona że sprzedajemy chore ryby które zdychają i nadwodne formy roślin w dodatku kupione na równej tutaj możecie opisać swoje skargi i zażalenia.
Jeśli komuś faktycznie dał Damian rośliny nie z akwariów, a z równej. Albo ryby prosto z równej to piszcie. Chętnie skonfrontujemy wszelkie zarzuty i rozpatrzymy skargi i zażalenia jeśli takowe faktycznie się pojawią ;-)
Nie wstydzicie się krytyki, byle z głowa :-P
Od samego początku najważniejsze było dla nas to by ryby były zdrowe gdy od nas wychodzą i w razie awarii każdemu było mówione że ma walić po nowe ryby, rośliny i leki by ratować ryby zestaw za 30zł był po to stworzony by zazieleni akwaria i każdy wiedział że jak powie ze mu się coś nie przyjęło to dostanie nowe ziółka do akwarium. Akurat roślin nam nie brakuję więc jeśli admin pisze ze ktoś się żalił to chcemy znać powód dla którego o tym nie wiemy :?:
I czy taka sytuacja miała miejsce czy kogoś po prostu poniosło....

zami84

Post autor: zami84 »

Ja bralem od Damiana kilka razy i zawsze wszystko bylo OK.
Bralem głownie rośliny i byly wyrywane z akwarium przy mnie i na pewno nie byly to rosliny z giełdy posadzone trzy dni temu. Leliopis (czy jak to sie pisze) byl w formie emersyjnej ale jakos sie przyjał i rośnie.
Pozdrawiam ZAMI84
<><><><><><><>
GG: 3883330 (często niewidoczny)
Powolna reaktywacja

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

No to co potrzebowałem i brałem od Damiana również było OK

Awatar użytkownika
Trachemys

Post autor: Trachemys »

Tak w 100% wszystko spoko. Dzisiejsze rybki juz się zaaklimatyzowały i jest spoko.

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

Panowie to temat w którym miały pojawiać się skargi i zażalenia.

Większość z nas zapewne jest zadowolonych z roślin i ryb od Damiana ale tu niech napisza Ci co uważają inaczej.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Kiepska prowokacja King, dobrze wiesz o co mi chodziło. Sam oskarżyłeś wszystkich dookoła że są partaczami, "konowałami" i sprzedają chore ryby a Ty jedyny zdrowe więc odparłem jedynie, że nam też zdechły ryby od Ciebie i istnieje możliwość że były chore, a także słyszałem od kilku osób że rośliny które sprzedawałeś nie były dobrej jakości.
Forum nie ma zamiaru wnikać czy Twój towar jest dobry czy nie, to sprawa między Tobą a klientami.
Tak jak pisałem, była to jedynie moja prywatna odpowiedź na Twe wychwalanie towarów ponad towar innych. Temat zamykam i niedługo zniknie :-)

Zablokowany

Wróć do „Porozmawiajmy”