Zbrojniki tzw L-ki
Zbrojniki tzw L-ki
Witam !!!!
Chciałbym zapytać szanownych kolegów i koleżanki gdzie można kupić zbrojniki tzw L-ki
Znam kilka miejsc ale coś więcej na pewno wiecie
W tych sklepach można znaleźć L-ki
Diskus warszawa
Hurtownia sumik
Ichtios Myszków
IQUITOS - Warszawa (ale coraż mnie L-k maja )
i gdzie jeszcze ?????
Chciałbym zapytać szanownych kolegów i koleżanki gdzie można kupić zbrojniki tzw L-ki
Znam kilka miejsc ale coś więcej na pewno wiecie
W tych sklepach można znaleźć L-ki
Diskus warszawa
Hurtownia sumik
Ichtios Myszków
IQUITOS - Warszawa (ale coraż mnie L-k maja )
i gdzie jeszcze ?????
Dzięki za odpowiedzi
Kakadu jak najbardziej ale cenny to powiedzmy maja wyśrupowane ale w druga stronę ich marża nieraz dochodzi do 70 -100%
Giełda jest w porządku co do cen, kilka moich l-k jest z stamtąd ale do końca nie wiadomo na co trawisz i trzeba koniecznie zastosować kwarantanne, ale ostatni dostałem super L-235 i sobie już u mnie pływa .
Generalnie chodziło mi ze może wy macie namiar na hodowców albo hurtownie gdzie można dostać rybki po rozsądnych cenach
Kakadu jak najbardziej ale cenny to powiedzmy maja wyśrupowane ale w druga stronę ich marża nieraz dochodzi do 70 -100%
Giełda jest w porządku co do cen, kilka moich l-k jest z stamtąd ale do końca nie wiadomo na co trawisz i trzeba koniecznie zastosować kwarantanne, ale ostatni dostałem super L-235 i sobie już u mnie pływa .
Generalnie chodziło mi ze może wy macie namiar na hodowców albo hurtownie gdzie można dostać rybki po rozsądnych cenach
Na innym forum ludzie pisali że rzadkie okazy L-xxx to tylko z Niemiec można przywieść, nie wiem ile w tmy prawdy, ale w okolicy Łodzi to jakoś nie trafiłem na ciekawe okazy
Moja była Tanganika -