300 l [ROŚLINNE] Zafiry, mała fotorelacja.NOWE FOTKI
Akwarium z 21 stycznia 2010

A to z 15 marca(ale ja robiłam to foto,co widać)

Wstawię jeszcze kilka zdjęć,ale na razie imageshack się na mnie pogniewał
.

A to z 15 marca(ale ja robiłam to foto,co widać)

Wstawię jeszcze kilka zdjęć,ale na razie imageshack się na mnie pogniewał

Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 00:18 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
Bańka jest już na tak wysokim poziomie,że nie ma co już tu komentować,musisz zacząć od początku to po komentujemy troszkę 

Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL
Zdarza siĂÂŞ,ĂÂże piszĂÂŞ z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiĂÂŞc proszĂÂŞ o wyrozumiaĂÂłoĂÂśĂÂŚ.
- krzych0062
Właśnie dziś były wyniki konkursu na innym forum(fotka miesiąca),ale moje akwarium przegrało z jakimś "nature" w fazie początkowej z rurami od filtra na wierzchu,widocznymi żyłkami na kokosach.etc..krystak pisze:Oj to spróbuj na pewno zajmiesz wysokie miejsce :D

Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 22:33 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
właśnie obejrzałem tamten konkurs zgłoszenia oraz rozstrzygnięcie i wygrał najgorszy zbiornik :/ Co do twojego pozazdrościć kondycji roślin ale jedna rzecza mi sie nie podoba mianowicie to jak ta blyxa na pierwszym planie zmniejsza go optycznie i przez to wcale nie wygląda na 300L.
Ostatnio zmieniony 2010-03-18, 12:07 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie,tak samo uważam,że ten zbiornik..z czym do ludzi?.Ten trzeci był ładny,ale ten drugi...nie chodzi mi o to,że nie wygrałam(chociaż fajnie by było,gdyby to zdjęcie ukazało się w magazynie Akwarium),ale się nie ukaże i trudno.Po prostu zastanawiam się czym się kierują oceniający?...Vendredi pisze:właśnie obejrzałem tamten konkurs zgłoszenia oraz rozstrzygnięcie i wygrał najgorszy zbiornik :/ Co do twojego pozazdrościć kondycji roślin ale jedna żecza mi sie nie podoba mianowicie to jak ta blyxa na pierwszym planie zmniejsza go optycznie i przez to wcale nie wygląda na 300L.
A co do blyxy na pierwszym planie,to owszem,masz rację,jest porozrastana i zmniejsza zbiornik,miałam już lepsze odsłony pierwszego planu,ale to zdjęcie dlatego dałam na ten konkurs,bo ja go sama nie robiłam,a wszystkie fotki,które robię osobiście są kiepskiej jakości

A podrzućcie jakiś link do prac z podium
Bo kurcze fajnie sie czyta ale jeszcze zobaczyć by można 
EDIT

EDIT
Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 23:04 przez mat114, łącznie zmieniany 1 raz.
- krzych0062
Niestety, ale taka jest prawda. Przyczynę takiego a nie innego stanu rzeczy upatruję w tym, iż fresz(bo to jego akwa) w bardzo sprytny sposób rozkręcił "kampanię promocyjną" swego akwa. A że udziela się na bardzo wielu forach, gdzie tego typu akwaria są "codziennością" to i wynik wiadomy...Vendredi pisze:wygrał najgorszy zbiornik

Małgoś nie martw się...bo kto czyta "Magazyn Akwarium" oprócz mnie? hihi A Twój wysiłek w tworzenie zbiorniczka wszyscy tutaj doceniamy

Dla ścisłości.... pisząc słowa, że takie akwa są codziennością chodziło mi, iż są to akwaria stworzone pod kątem krewetek i mówiąc ogólnie "w stylu nature".
Ostatnio zmieniony 2010-03-18, 07:10 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.