300 l [ROŚLINNE] Zafiry, mała fotorelacja.NOWE FOTKI

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

Hehe,dzięki, acz nie wiem na jaki konkurs bym miała wstawić fotki tego akwa hehe :-).

Awatar użytkownika
Zafira

Akwarium z 21 stycznia 2010
Obrazek
A to z 15 marca(ale ja robiłam to foto,co widać) :-P
Obrazek
Wstawię jeszcze kilka zdjęć,ale na razie imageshack się na mnie pogniewał ;-) .
Obrazek
Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 00:18 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Bańka jest już na tak wysokim poziomie,że nie ma co już tu komentować,musisz zacząć od początku to po komentujemy troszkę :-P
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Awatar użytkownika
Zafira

Lukiki pisze:Bańka jest już na tak wysokim poziomie,że nie ma co już tu komentować,musisz zacząć od początku to po komentujemy troszkę :-P
Oj tam,zawsze można coś skomentować :-P,dzięki Łukasz :-) .

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

No niezły gąszcz. To teraz uzupełnij na pierwszej stronie skład fauny. Wtedy będzie może można coś pomarudzić lub zasugerować, bo jak napisał Lukiki roślin nie ma co komentować, są bezbłędne.

krystak

Post autor: krystak »

O Matko :shock: Przepiękne!
Startowałaś już z tym akwarium w jakiś konkursach? ;)

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Do czego by się tu... Hm... Małgoś a gdzie schowałaś korzonki? :-P

Awatar użytkownika
Zafira

krzych0062 pisze:Do czego by się tu... Hm... Małgoś a gdzie schowałaś korzonki? :-P
Hm..no nie wiem?,były..ale gdzieś zginęły :-P
Krystak-w zasadzie to nie.

krystak

Post autor: krystak »

Oj to spróbuj na pewno zajmiesz wysokie miejsce :D

Awatar użytkownika
Zafira

krystak pisze:Oj to spróbuj na pewno zajmiesz wysokie miejsce :D
Właśnie dziś były wyniki konkursu na innym forum(fotka miesiąca),ale moje akwarium przegrało z jakimś "nature" w fazie początkowej z rurami od filtra na wierzchu,widocznymi żyłkami na kokosach.etc.. :-/ ..
Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 22:33 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

właśnie obejrzałem tamten konkurs zgłoszenia oraz rozstrzygnięcie i wygrał najgorszy zbiornik :/ Co do twojego pozazdrościć kondycji roślin ale jedna rzecza mi sie nie podoba mianowicie to jak ta blyxa na pierwszym planie zmniejsza go optycznie i przez to wcale nie wygląda na 300L.
Ostatnio zmieniony 2010-03-18, 12:07 przez Vendredi, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zafira

Vendredi pisze:właśnie obejrzałem tamten konkurs zgłoszenia oraz rozstrzygnięcie i wygrał najgorszy zbiornik :/ Co do twojego pozazdrościć kondycji roślin ale jedna żecza mi sie nie podoba mianowicie to jak ta blyxa na pierwszym planie zmniejsza go optycznie i przez to wcale nie wygląda na 300L.
Dokładnie,tak samo uważam,że ten zbiornik..z czym do ludzi?.Ten trzeci był ładny,ale ten drugi...nie chodzi mi o to,że nie wygrałam(chociaż fajnie by było,gdyby to zdjęcie ukazało się w magazynie Akwarium),ale się nie ukaże i trudno.Po prostu zastanawiam się czym się kierują oceniający?...
A co do blyxy na pierwszym planie,to owszem,masz rację,jest porozrastana i zmniejsza zbiornik,miałam już lepsze odsłony pierwszego planu,ale to zdjęcie dlatego dałam na ten konkurs,bo ja go sama nie robiłam,a wszystkie fotki,które robię osobiście są kiepskiej jakości ;-).

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

trzeci przynajmniej był z pomysłem. Może ten wynik to jakaś pomyłka.

Awatar użytkownika
mat114

Post autor: mat114 »

A podrzućcie jakiś link do prac z podium ;-) Bo kurcze fajnie sie czyta ale jeszcze zobaczyć by można :-P

EDIT

Przecież te zbiorniki w ogóle nie mają czym konkurować, no może ten 3 zbiornik bo coś tam pokazuje ale ten drugi to jakaś paranoja
Ostatnio zmieniony 2010-03-17, 23:04 przez mat114, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Vendredi pisze:wygrał najgorszy zbiornik
Niestety, ale taka jest prawda. Przyczynę takiego a nie innego stanu rzeczy upatruję w tym, iż fresz(bo to jego akwa) w bardzo sprytny sposób rozkręcił "kampanię promocyjną" swego akwa. A że udziela się na bardzo wielu forach, gdzie tego typu akwaria są "codziennością" to i wynik wiadomy... :-/ Chciałem oddać mój głos na Twój baniaczek Małgoś, ale regulamin jest nieubłagany i trzeba spełnić jego wymogi... Chłopaki...najważniejsze, że dla nas akwa Zafiry było bezkonkurencyjne w tym konkursie, prawda? ;-)
Małgoś nie martw się...bo kto czyta "Magazyn Akwarium" oprócz mnie? hihi A Twój wysiłek w tworzenie zbiorniczka wszyscy tutaj doceniamy :-D

Dla ścisłości.... pisząc słowa, że takie akwa są codziennością chodziło mi, iż są to akwaria stworzone pod kątem krewetek i mówiąc ogólnie "w stylu nature".
Ostatnio zmieniony 2010-03-18, 07:10 przez krzych0062, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „300 - ∞ litrów”