[Łódź] Zapraszam do nowo otwartego skepu akwarystycznego
[Łódź] Zapraszam do nowo otwartego skepu akwarystycznego
sklep nowiutki,duzy i obficie wyposażony w akcesoria i zwierzęta.zapraszam.na piętrze nad sklepem mięsnym Wędlinka!!!! Inflancka 31.
wyrazy szacunku.Remik.
Skoro już jesteśmy przy nowych sklepach to kolega otworzył w Manufakturze [drewnowska 62] na przeciwko Kakadu, w takiej odremontowanej kamienicy, obok myjni samochodowej.
Sklep dość uniwersalny, wszystkiego po trochu [ryby, gady, płazy itp.] właściciel jest specjalistą w zakresie gadów i pajęczaków, jakby ktoś chciał takie zwierzę to mogę z czystym sumieniem polecić.
Sklep dość uniwersalny, wszystkiego po trochu [ryby, gady, płazy itp.] właściciel jest specjalistą w zakresie gadów i pajęczaków, jakby ktoś chciał takie zwierzę to mogę z czystym sumieniem polecić.
-
- Kontakt:
Byłam na inflandzkiej i zakupiłam 4gałęzatki. Jedna rzecz bardzo mi się spodobała-były 3 lub 4 bojowniki trzymane w godnych warunkach:)Każdy miał u siebie troszkę roślinek a akwa było na oko ok.20litrowe (na jedą rybkę), to się chwali jak na sklep.
Niestety prętniki były morelowe (a nie jak zapewniano i podpisano-karłowate)
Z tego co czytałam to mix prętnika karłowatego i miodowego.
Podałam ten przykład bo akurat tej rybki szukałam i zawiodłam się przyjeżdzając do sklepu.
Poza tym drobnym incydentem myślę że również mogę polecić ten sklep.
Niestety prętniki były morelowe (a nie jak zapewniano i podpisano-karłowate)
Podałam ten przykład bo akurat tej rybki szukałam i zawiodłam się przyjeżdzając do sklepu.
Poza tym drobnym incydentem myślę że również mogę polecić ten sklep.
No to IMHO akurat mieli dobry opis.onikaf pisze:Niestety prętniki były morelowe (a nie jak zapewniano i podpisano-karłowate)
Prętnik morelowy to akurat jedna z odmian handlowych prętnika karłowatego colisa lalia, tak jak neonowy, Sunrise, turkusowy itp. Tak jak welon to wariant złotej rybki ( tak jak teleskop, kometa czy lwiagłówka).
I raczej nie krzyżuje się z colisa sota, który puki co nie został jeszcze zmutowany. Jest zresztą dość trudny w hodowli.
Pzd
P.