Zbrojniki tzw L-ki

ODPOWIEDZ
Marcin I

Zbrojniki tzw L-ki

Post autor: Marcin I »

Witam !!!!

Chciałbym zapytać szanownych kolegów i koleżanki gdzie można kupić zbrojniki tzw L-ki

Znam kilka miejsc ale coś więcej na pewno wiecie

W tych sklepach można znaleźć L-ki

Diskus warszawa
Hurtownia sumik
Ichtios Myszków
IQUITOS - Warszawa (ale coraż mnie L-k maja )

i gdzie jeszcze ?????

tutusik

Post autor: tutusik »

ja mam do sprzedania L-200 , L-204 i takie w kropki z ogonem weloniastym nie wiem jak się nazywają :)
gg 2755526

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Widziałem w Manufakturze w Kakadu sporo L-ek, ale raczej pojedyncze sztuki z różnych gatunków.

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

na giełdzie na równej jak pogadasz z kim trzeba (ja nie wiem kim) to podobno moga załatwiać

Marcin I

Dzięki za odpowiedzi
Kakadu jak najbardziej ale cenny to powiedzmy maja wyśrupowane ale w druga stronę ich marża nieraz dochodzi do 70 -100%
Giełda jest w porządku co do cen, kilka moich l-k jest z stamtąd ale do końca nie wiadomo na co trawisz i trzeba koniecznie zastosować kwarantanne, ale ostatni dostałem super L-235 i sobie już u mnie pływa .
Generalnie chodziło mi ze może wy macie namiar na hodowców albo hurtownie gdzie można dostać rybki po rozsądnych cenach

Awatar użytkownika
cina

Post autor: cina »

Na innym forum ludzie pisali że rzadkie okazy L-xxx to tylko z Niemiec można przywieść, nie wiem ile w tmy prawdy, ale w okolicy Łodzi to jakoś nie trafiłem na ciekawe okazy

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

W Łodzi raczej tylko giełda, z zaznaczeniem na ichtiosa(mają dobre ryby). Warto pogadać z tym panem, to że nie mają w ofercie nie znaczy, że nie może załatwić.
Iquitosa odradzam z własnych i zasłyszanych doświadczeń (patrz użytkownik Thundra na allegro).

Marcin I

Witam !!!
Był ktoś może w czwartek na giełdzie z Formowiczów , i możne były jakieś L-Ki ponieważ wybieram się w przyszłym tygodniu i nie wiem czego się spodziewać ?????

Marcin I

Witam!!!

Odgrzewam temat .... czy ktoś zna hurtownie w której są L_Ki albo "inne ciekawe rybki" i dostępne są dla klientów indywidualnych...... lub hodowców
W łodzi jest AZIARKO ale oni nie sprzedają indywidualnie , poza tym jest UARU w Zgierzu ale nie mam o nich opinii ??

Marcin I

Witam!!!

Chciałbym zapytać czy któryś z Formowiczów byl w na "Równej dziś i widział jakieś ciekawe zbrojniki , ponieważ wybieram sie za tydzień i chciałbym rozeznać temat

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Tak jak na szybko się rozglądałem to były piękne, duże L-128, również L-200, różne panaquy, trochę cienkich zbrojników typu sturisoma, L010a, farowella. Ichtios miał kilka różnych ale nie zdążyłem się poprzyglądać co to dokładniej było.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Forum Ogólne - panel dyskusyjny”