Stelaż
Stelaż
Panowie robiliście stelaże pod akwa ewentualnie kupowaliście... Pytanko, ile kosztuje metr profilu prostokątnego 20mm*30mm ewentualnie 30mm*40mm? Albo ile płaciliście za całość (jakie wymiary). Dzięki za odpowiedz :)
Ja ostatnio spawałem sobie stelaz [mini regalik taki] za 10 metrów profilu 25*25mm zaplacilem 30 zlotyza wszystko.
Ostatnio zmieniony 2009-09-26, 21:47 przez adamozw, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja robiłem stelaż na ul. Strzelców Kaniowskich w Łodzi nie pamiętam numeru ale jest tam zakład spawalnictwa gość robi profesjonalnie stelaże pod akwaria.
Ja swój wykonałem z profilu 50mmx20mm o wymiarach 150cmx60cmx70cm całość pomalowana farbą proszkową z nóżkami do wypoziomowania całości na podłodze.
Kosztowało mnie 450 zł ale warto było naprawdę pro feska nawet nie widać spawów na łączeniach.
Mam gdzieś zdjęcie jak znajdę to wrzucę do tematu.
A profile stalowe kupisz w Centrostalu najtaniej nawet dotną ci na potrzebne wymiary płacisz za kilogram stali.
Też tak robiłem znajomy pospawał niby ok ale proste to to nie było trzeba mieć kogoś kto jednak profesjonalnie zajmuje się spawaniem i ma sprzęt wtedy to jakoś wychodzi.
Pozdrawiam
Ja swój wykonałem z profilu 50mmx20mm o wymiarach 150cmx60cmx70cm całość pomalowana farbą proszkową z nóżkami do wypoziomowania całości na podłodze.
Kosztowało mnie 450 zł ale warto było naprawdę pro feska nawet nie widać spawów na łączeniach.
Mam gdzieś zdjęcie jak znajdę to wrzucę do tematu.
A profile stalowe kupisz w Centrostalu najtaniej nawet dotną ci na potrzebne wymiary płacisz za kilogram stali.
Też tak robiłem znajomy pospawał niby ok ale proste to to nie było trzeba mieć kogoś kto jednak profesjonalnie zajmuje się spawaniem i ma sprzęt wtedy to jakoś wychodzi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 2009-09-28, 08:30 przez dodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto prawdę mówi ten niepokój wszczyna.
PARKAN S.C.dodek pisze:Ja robiłem stelaż na ul. Strzelców Kaniowskich w Łodzi nie pamiętam numeru
90-640 ŁÓDŹ
ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 38
tel.(0-42) 637-50-56
biuro@parkan.com.pl
polecam firmę handlującą wyrobami hutniczymi
http://www.optimax.pl/
zespawają też zamówione konstrukcje.
pozdrawiam.
http://www.optimax.pl/
zespawają też zamówione konstrukcje.
pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 2010-04-09, 17:24 przez Martyszja, łącznie zmieniany 1 raz.