Gdzie polecacie kupić szkło na akwa?
Gdzie polecacie kupić szkło na akwa?
Witam
Gdzie najlepiej w łodzi kupic szyby na akwa oczywiscie z cieciem??
Z gory dzieki za info
Gdzie najlepiej w łodzi kupic szyby na akwa oczywiscie z cieciem??
Z gory dzieki za info
Ostatnio zmieniony 2009-11-24, 14:23 przez agro198, łącznie zmieniany 1 raz.
Kujawa Tomasz. Zakład i pogotowie szklarskie. Sprzedaż szkła
Puszkina 18
Tel.: 0 42 672 83 69
Puszkina 18
Tel.: 0 42 672 83 69
Mój blog: http://fl0w.flog.pl/
nie opłaca Ci się kupić zrobionych zbiorników np. w rybarium? Ja tam kupiłem 3 zbiorniki w tym jeden od ponad roku z żółwiem i nie ma problemów. Jedno przeciekało ale od ręki wymienione na nowe bez defektów. Jeśli możesz napisz ile samo szkło Ci wycenił i na jakie akwa, bo jestem ciekaw różnicy w cenie. Pozdrawiam
Witam.
Popytaj na Starcie. Mnie na zamówienie zrobił uprzejmy pan kostkę 30x30x30 z szkła 4mm w cenie 22zł, w dodatku wedle życzenia sklejoną bezbarwnym silikonem (gotowych kostek nigdzie nie można dostać poza koszmarnymi pod względem ceny OptiWhite). Z tego co wiem, robi także sporo większe akwaria, pod podane wymiary. Cena myślę konkurencyjna, a wykonanie, co najmniej dobre (pod względem estetyki oczywiście).
Pozdrawiam
Popytaj na Starcie. Mnie na zamówienie zrobił uprzejmy pan kostkę 30x30x30 z szkła 4mm w cenie 22zł, w dodatku wedle życzenia sklejoną bezbarwnym silikonem (gotowych kostek nigdzie nie można dostać poza koszmarnymi pod względem ceny OptiWhite). Z tego co wiem, robi także sporo większe akwaria, pod podane wymiary. Cena myślę konkurencyjna, a wykonanie, co najmniej dobre (pod względem estetyki oczywiście).
Pozdrawiam
Kolego , jedź na ulicę Popiełuszki 21a i zamów sobie wreszcie ten baniak, bo w takim tempie, to samego szkła nie kupisz do Bożego Narodzenia. Szklarza polecam, bardzo dobre ceny i jakość wykonania, zamówiłem u niego kilka różnych baniaków, zresztą jak poczytasz forum to nie tylko ja polecam tego szklarza.