Np na giełdę na Start do Pana Piotra.Dobrze i pewnie.Tel.mogę podać na pw.Bartek88 pisze:gdzie sie udać
Akwarium na wymiar
Z tym dobrym wykonaniem od szklarzy ze Startu, to ja bym aż tak nie szalała,a terminy maja nieraz po miesiąc:-).
Jak chcesz dobre akwarium, ładnie sklejone to mój szklarz Ci sklei, ładnie , tanio, szybko-max do tygodnia i jakie chcesz wymiary.Pisz na pw.
Jak chcesz dobre akwarium, ładnie sklejone to mój szklarz Ci sklei, ładnie , tanio, szybko-max do tygodnia i jakie chcesz wymiary.Pisz na pw.
Ostatnio zmieniony 2016-03-07, 21:10 przez Zafira, łącznie zmieniany 1 raz.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Można skorzystać, bo szklarz pracuje u mnie, dla mojej firmy, wielu akwarystów już skorzystało, zamawiając zbiorniki, ładne klejenie, krótki czas oczekiwania:-).
Ostatnio zmieniony 2016-03-07, 22:14 przez Zafira, łącznie zmieniany 2 razy.
"Podwodne Ogrody"
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Z pasją ku wiedzy..
Strona w budowie
Widzę że w łódzkim ciężko coś znaleźć, czekam na odpowiedź od Zafiry ale mam coraz mniej czasu niestetu. Nie ograniczając się do województwa polecicie coś? AquaArt robi tylko z opti a mnie to jest zbędne. Fajną stronę ma RobiZoo, niestety cena wychodzi dość zaporowa ale może warto?? Zamawial ktoś tam?
Wystarczy poszperać na forum. Na Popiełuszki jest szklarz, u którego pewnie większość z nas kupowało zbiorniki. Zamawiałem już z 8 szklanek u niego i nigdy czas oczekiwania nie był dłuższy niż tydzień. Cenowo niedrogo, z żadnym zbiornikiem problemów nie mam, choć jakość wykonania nie stoi na najwyższym poziomie (stosunek ceny do jakości jednak super).