Pet fair 2014

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Pet fair 2014

Post autor: Alchemik »

Może nie jest to typowo akwarystyczne impreza ale coś tam z akwarium będzie do zobaczenia.
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
MichałG

Post autor: MichałG »

A coś konkretniej? Na stronie PetFair nic ciekawego nie piszą.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Jutro będę na targach więc będę mógł coś więcej powiedzieć.
Z tego co wiem to co dwa lata są Targi Pet fair o profilu bardziej akwarystycznym. Były w 2013 więc teraz dopiero w 2015.
Nie ukrywam, że dowiedziałem się o nich od znajomej psiary, ale biorąc pod uwagę patronaty to pewnie coś z akwarystyki też będzie. Zobaczymy.
Pozdrawiam
Piotr

junior8

Post autor: junior8 »

opisz dokładnie co będzie z akwarystyki. jeśli coś wartego obejrzenia bądź dużo wystawców z tego segmentu to w niedziele bym się wybrał.

Awatar użytkownika
krzych0062

Post autor: krzych0062 »

Alchemik pisze:Może nie jest to typowo akwarystyczne impreza...
Alchemik pisze:Z tego co wiem to co dwa lata są Targi Pet fair o profilu bardziej akwarystycznym.
Piotr...to, czy akwarystyka jest obecna na łódzkich targach "Pet Fair" w głównej mierze zależy od chęci, czy potrzeby wystawienia się firm związanych z naszym hobby. Imprezy okołotargowe w postaci wystaw, konkursów (mówię oczywiście o akwarystyce) dla odmiany zależne są w dużym stopniu od nas samych...Drzewiej organizacją wspomnianych zajmowało się ŁSAiT, w roku ubiegłym tego zadania podjęliśmy się wspólnie z Zafirą. W tym roku też mieliśmy chęć zorganizowania tej imprezy, jednak z wielu niezrozumiałych okoliczności wszystko spaliło na panewce ;) Z tego co mi jest wiadomym na chwilę obecną to z firm związanych z akwarystyką na 100% wystawi się firma AQUALIGHT, czyli oświetlenie. Kto będzie oprócz nich tego nie wiem, choć chciałem się dowiedzieć. Info to był owiane tajemnicą ;-) Zatem jutro dowiemy się wszystkiego, czy warto było poświęcić czas na odwiedzenie Pet-a ;-)
Ostatnio zmieniony 2014-09-05, 21:04 przez krzych0062, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Na samych tagach byłem chyba tylko raz lub dwa ale dawno temu. Co do wystawy to nawet raz wspołtworzylem ja z kolegami z ŁSAiT i wiem jakie to trudne zadanie.

Teraz życie się pozmieniało dzieci dostają do wieku kiedy można z nimi iść wiec tak zapewne uczynię jutro a co będzie to się okaże. Najwyżej córka poogląda sobie psy czy koty czy inne aronii morskie.
Pozdrawiam
Piotr

kra

Post autor: kra »

wybieram się. w zeszlym roku bylo sporo tematów akwarystycznych. mysle ze cos tam bedzie i tym razem.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Byłem, widziałem, zdjęcia zrobiłem a wszystko opiszę wieczorem.
Fakt akwarystycznych stoisk raptem kilka.:
Tropical
Aqualight
Magazyn Akwarium
I jeden smaczek ale o tym wieczorem.

Edit:
Nie dam rady dziś wrzucić zdjęć.
Ostatnio zmieniony 2014-09-06, 21:15 przez Alchemik, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Piotr

junior8

Post autor: junior8 »

i jak z tymi zdjęciami :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy Akwarystyczne, Spotkania, Konkursy”