słodka2000

ODPOWIEDZ
Vendredi
Moderator

słodka2000

Post autor: Vendredi »

Czy nie wydaję się dziwne, a nawet podejrzane, że rejestruje sie ktoś i ma na sprzedarz 100-200 gurami?? a ponadto przyjmie akwaria i ryby?? Czyżby kolejny hodowca na forum??

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

A kto tam taki brutal jest i usuwa posty tej osoby zamiast najpierw napisać jakąś uwagę?
A czy hodowca czy nie to się zobaczy... ma niby 13 lat.
Ostatnio zmieniony 2010-04-20, 10:22 przez Kubiszon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

Ja:]
Ja już dawno nie pisze uwag jeśli chodzi o posty w tym dziale, za drugim razem napisałem co ma najepirw przeczytać. Zapytalem ją tez na PW czy prowadzi jakaś hodowle, czekam na odpowiedz
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Nie no, nie popadajmy w paranoję, jeśli ma 13 lat to raczej hodowli nie ma! Dopóki nie zacznie spamować to dajmy jej spokój. I proponuję, jeśli ktoś jest nowy to od razu tak nie tępić z usuwaniem. Wkleić w ogłoszenie na czerwono uwagę i wysłać PW. Jak nie będzie poprawy to dopiero usuwać. A nie odwrotnie.
Może udało jej się rozmnożyć gurami jednorazowo (dajmy na to z pomocą dziadka) i teraz chce spylić. A może to King kombinuje, chce wygrać swoje 500l akwarium w konkursie przez siebie organizowanym i potrzebuje konta dziecka. No ale IP jest inne więc może to jednak nie on.

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

To, że ma wppisane 13 lata nie znaczy, że faktycznie tyle ma. Sprawa jest wyjaśniona, to jej nadwyższka ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Luzik. Ale nie możemy popadać w paranoję, tj żeby teraz laska musiała pisać w poście prośby o nie usuwanie postu i zarzekać się że nie ma hodowli. Nie o to przecież chodzi. Nie ma co od razu po dwóch postach wyskakiwać z zarzutami hodowli, nielegalnego handlu itd, wyluzujmy.

imrasil
Moderator

Post autor: imrasil »

Posty usunąłem lecz nie z powodu podejrzenia o hodowlę a formę niezgodną z zasadami.
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

Lukiki

Post autor: Lukiki »

Panowie przymykajmy oczy na osoby naprawdę małoletnie nie każdy w tym wieku jest rozgarnięty na tyle by w 100% zastosować się do zasad,więc pouczajmy.
Nie segregujmy tych osób w tej samej kategorii co kinga.
Filmy
http://www.youtube.com/watch?v=z8VaijfV ... er&list=UL

Zdarza siê,¿e piszê z telefonu,tam z polskimi znakami jest na bakier,wiêc proszê o wyrozumia³o¶æ.

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

Ej wiek wiekiem ale Trach mnie doprowadza do szału. Jak widze co on wypisuje to odrazu mam ochotę to w całości usunąć, naszczęście dla niego nie piszę w działach w których ja moderuje.

I z całym szacunkiem ale on od kiedy jest na forum jeszcze nic się nie nauczył, ehhhh

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Ja też do niego nie mam siły... na początku tłumaczyłem co i jak spoko mówił i robił to samo, potem mu poprawiałem, dalej robił błędy to pisałem, że usuwam,a teraz po prostu usuwam bez komentarza, bo ciągle robi to samo...

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Chyba się zgubiłem, o kim teraz mowa?
Obrazek

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

o Trachmys'ie czy jak to się tam pisze, wiem, że temat jest o kim innym, ale to taki anonsik ;)

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

No to co za problem? Od tego są ostrzeżenia żeby ich używać. Skoro nie szczędziliśmy ich Kingowi to czemu drogiemu Trachmysowi mamy ich skąpić?

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Niech no podpadnie raz jeszcze :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”