Reprezentanci sklepów komercyjnych

Vendredi
Moderator

Post autor: Vendredi »

myślę, że Witek nie bedzie sprawiał problemu i że bedzie chciał się jakoś dogadać z ŁFA i ŁSAiT i zakończy się to owocną współpracą.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Post autor: Kubiszon »

Dobra, ogólnie sprawa z Witkiem jest dogadana. Tzn muszę z nim ustalić szczegóły, ale nie chcę go też hamować, więc może dziś założę mu ten poddział w dziale sprzedam. Jak macie pomysły jak to dokładnie zrobić, tzn nazwać, w którym miejscu dać itd to piszcie.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Post autor: Alchemik »

Ja dorzucę swoje trzy grosze. Jakiś czas temu napisał do mnie king, co chcemy w zamian za możliwość wystawiania swoich towarów. No to zgodnie z ustaleniami zaproponowaliśmy mu kwotę, naszym zdaniem zaporową. Było to 500 zł. Zgodził się jednak prosił o płacenie w ratach np 5x100 zł. I teraz nasuwa się pytanie co z nim zrobić. Niby fajnie bo daję możliwość kupna fajnych ryb i krewetek, często niedostępnych na rynku detalicznym. Nasuwa się tylko jedno pytanie czy chcemy na coś takiego się zgodzić ?

Co do działu. Moje propozycja to stworzenie nowego poddziału w zakładce giełda, coś w stylu : " Ogłoszenia naszych sponsorów" . Ci którzy będą chcieli coś wystawić swojego będą mogli to tam zrobić w zamian za uiszczenie drobnej opłaty ;)
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Post autor: Incognito »

Ja chciałbym, żeby on miał większą swobodę na forum, bo zawsze z nim się kręci fajne interesy i podpowie pogada itd dlatego nie jestem obiektywny w stosunku do niego jako forumowicza.

Ale jeśli ma być wcielone płacenie za możliwość wstawiania swoich ofert dla hodowców to ok, ale cena 500 zł to nie za dużo ? Może lepiej jakieś fanty typu osprzęt, ryby, pokarmu, rośliny, akwaria, literatura itd itp. ?

Rybarium bądź NaShop coś się odzywali w tym kierunku ? ;>
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

Ja nie twierdze ze musi to być żywa gotówka. Pewnie nawet lepiej aby był to sprzęt lub inne gadżety.
Czy 500 zł to dużo ? Moim zdaniem nie. Stworzenie sklepu internetowego, reklamy do niego itd jest na pewno znacznie droższe. A nie wierze ze na na jakąkolwiek stronę internetową sprzedającą sprzęt czy życie akwarystyczna zagląda tyle osób co na nasze forum.
Pozdrawiam
Piotr

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Generalnie z kingiem to ciężka sprawa, ale pomyślimy. Rybarium i NA nie były wcześniej zainteresowane, zobaczymy co dalej.
Witek nie chciał żeby mu ktoś odpowiadał na posty w jego dziale, więc póki co wyłączyłem taką możliwość. Nie grzebcie tam inni admini, będę się tym zajmował. Lepiej jedna osoba żeby się nie rozpitoliło.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

Panowie, podpisałem umowę z Kingiem. Przekazał nam pierwszą darowiznę - krewetkarium Shrimp Set 30. Dziś uruchomię jego dział, zdejmę mu też ostrzeżenia żeby mogli sobie razem z jego kobietą działać. Jeśli jednak zacznie znów podpadać to nie ma żadnej taryfy ulgowej, zasady są te same. Mogą się w swoim dziale ogłaszać do woli, a także mogą odpisywać na czyjeś oferty w dziale "kupię". Jeśli gdzieś poza tymi działami nagminnie będą się narzucać ze swym towarem to śmiało interweniujcie. Mam nadzieję, że skoro płaci za to to będzie bardziej mu zależeć.

imrasil
Moderator

Post autor: imrasil »

tak btw .. shrimp set jest już jakoś zagospodarowany czy czeka w kolejce na nową pulę nagród ?
[center]Obrazek[/center]
[center]Obrazek[/center]

Awatar użytkownika
megalomaniacc
Moderator

Post autor: megalomaniacc »

planujemy konkurs krewetkowy ale czekamy na sugestie i propozycje
Obrazek

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Ja bym zrobił konkurs na najlepszy DIV tzn. coś co ktoś zrobił sam i jest "inne" tzn pokrywa, jakieś tło, może jakiś fikuśny kształt akwarium coś w tym stylu.

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

O pomysł ciekawy! Myślę, że warty zrealizowania w przyszłości.

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Awatar użytkownika
Kubiszon
Administrator

No cóż, patrząc na allegro ewidentnie widać że to nie domowy hodowca:-) Można mu dać znać, że u nas takie ogłoszenia nie wchodzą w grę.

Awatar użytkownika
Incognito
Moderator

Też tak uważam. Tutusiak również zamieszczał ogłoszenia ze swojej hodowli, ale nie było w sumie tego dużo więc też nie wiem jak na to patrzeć :)

A tego nowego użytkownika możecie poinformować co i jak ;))
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Incognito, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Alchemik
Moderator
Kontakt:

King obawiając się o swoje interesy już napisał mi posta, informującego o naruszeniu regulaminu ;) Ironicznie pisząc, że szykuję się nam nowy sponsor.
Pozdrawiam
Piotr

ODPOWIEDZ

Wróć do „Moderatorzy”