Jak ktoś zielony jest, nowy na forum, to dajcie przy usuwaniu postów dodatkowo znać co konkretnie nie tak jest. Żeby potem nie było smutów jak tu:
"Temat: "Mieczyki"
Witam
Przygarnę mieczyki najchętniej zielone, berlinki, ale oczywiście inne też chętnie :-)
Gdyby komuś zbywało lub miał "klęskę urodzaju" to ja chętnie dam im nowy dom i warunki do życia i rozmnażania.
Wchodzi w grę wymiana na barwniaki czerwonobrzuche lub skalary - chcę zmienić rybki w swoim zbiorniku na żyworodne.
Został usunięty gdyż był niezgodny z regulaminem.
Bardzo proszę o wyjaśnienie, podpowiedź gdzie robię błąd. Chciałbym pozyskać trochę młodych rybek w celach hodowlanych a nie do skarmienia, jak kiedyś ktoś mi to zarzucił.
Bardzo proszę o pomoc"
Kasowanie postów
Przyznam szczerze że nie wiem za co został usunięty ... przyznać się który to ...
A sam jak usuwam posta zawsze podaję za co i podaję link do np. opisu jak zamieszczać ogłoszenia.
A sam jak usuwam posta zawsze podaję za co i podaję link do np. opisu jak zamieszczać ogłoszenia.
Ostatnio zmieniony 2010-05-23, 23:16 przez imrasil, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem czy to nie ja (nie dam sobie ręki uciąć) myślę, że z powodu, który wymienił Kubiszon.
Jednakże często gęsto jest tak, że zwraca się uwagę komuś, a on to ignoruje przytakując, albo prosząc o poprawienie, a następny jego post znów jest o kant dupy.
Staram się zwracać uwagę, ale niestety miewam gorsze dni jak wrócę po pracy to czasem łatwo mnie wkurzyć :P
Jednakże często gęsto jest tak, że zwraca się uwagę komuś, a on to ignoruje przytakując, albo prosząc o poprawienie, a następny jego post znów jest o kant dupy.
Staram się zwracać uwagę, ale niestety miewam gorsze dni jak wrócę po pracy to czasem łatwo mnie wkurzyć :P