Muszlowce - kto posiada ?
- lateraluspl
Muszlowce - kto posiada ?
Witam :) Jezeli posiada ktos muszlowce to prosze o info jestem zainteresowany tym tematem, jakie gatunki i z jakimi rybami trzymacie je razem, jaka woda jak z rozmnazaniem, czy ma ktos do sprzedania jakies ?
Pozdrawiam :)
Pozdrawiam :)
-
Chciałeś napisać min. 250l ;) Naskalniki są skrajnie terytorialne ;)Irek pisze:do małych akwariów z popularniejszych gatunków to wielkoookie, wielopręgie i krótkie(z tych popularniejszych).
raczej trzyma sie je w jednogatunkowych ale jak podzielisz akwa na terytoria to ewentualnie naskalniki wezoglowe ale taki podzial to minimum ze 100l
Re: Muszlowce - kto posiada ?
1) full wypas o tych rybach tutaj: http://muszlowce.prv.pl/
2)uderz do goscia w kakadu w manu: marek (starszy siwy pan z wasem), powolaj sie na mnie
2)uderz do goscia w kakadu w manu: marek (starszy siwy pan z wasem), powolaj sie na mnie
Cześć, z kupnem w Łodzi muszlowców jest generalnie kiepsko. Multiki jeszcze kupisz, ale brevisów już nie mogłem dostać, nawet na Równej. Na Równej jest jeden gość, sprzedaje tanganikę, można z nim pogadać, na hodowli ma różne rybki, może coś się trafi.
Ja swoje muszlowce (alto, telmatochromisy) kupowałem w Polsce (przez forum KMT lub przez sklep AC)
Ja swoje muszlowce (alto, telmatochromisy) kupowałem w Polsce (przez forum KMT lub przez sklep AC)
Moja była Tanganika -
- lateraluspl
No wlasnie dzisiaj z tym milym panem rozmawialem, ale za pozno wyczailem temat, jak bede i go spotkam to zapytam. Ale widze, ze ma Wiedze duza :) Thxxx
Ostatnio zmieniony 2010-03-10, 21:58 przez lateraluspl, łącznie zmieniany 1 raz.
- lateraluspl
chciałem żeby mi sprzedał tego jednego alto co w "wystawowym " pływa, ale nie chciałlateraluspl pisze:2)uderz do goscia w kakadu w manu: marek (starszy siwy pan z wasem), powolaj sie na mnie

Moja była Tanganika -
- lateraluspl
- lateraluspl
Za często je karmisz, jak przegłodzisz to wszystko zjedzą, bo muszlowców to generalnie mało można dołożyć żeby sobie w muszle nie właziły. Napisz jakie mas akwa to się pomyśli.
Moja była Tanganika -
- lateraluspl